CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skrypty i configi - Jeżeli szukasz pomocy w zrobieniu cfg to pisz ja pomoge
qBert - Nie 09 Kwi, 2006 22:10 a ja prosiłbym o pomoc w konfiguracji cl_rate itp itd Czytałem o tym co nie co na boardzie, poprzestawiałem jak pisali i... jest 2 razy gorzej Gdyby kto¶ był taki miły... siatkarz - Nie 09 Kwi, 2006 22:18 podaj jakie lacze masz (ul/dl) a psychic moze cosik ci pomoze YekyL - Nie 09 Kwi, 2006 22:42
SeeeD napisał/a:
wow moskiev elo i elo reszta:D:D dzieci potrzeba mi komend na auto switch po opruznieniu magazynq:D:D wiem wiem lol jestem:D:D
3mta sie
Istnieje taka mozliwosc ale tylko podczas wystrzelenia magazynku 1 seria ;/qBert - Nie 09 Kwi, 2006 22:59
siatkarz napisał/a:
podaj jakie lacze masz (ul/dl) a psychic moze cosik ci pomoze
256/130
Mierzone na tej stronce co jest na pocz±tku tego topicu podana... W ogole zrobilem tak jak tam kazali i HLZToolZ (czy jak to sie tam zwie) mi podalo co wpisac... ale jakos zauwazalnej roznicy to nie widze... Poza tym to fps by sie przydalo wiecej a nie 60 a w smoke 30
Jakby ktos cos doradzil. P IV 2,4 GeForce 4 MX chyba 64mb 512 jakiegos tam ramu Zupelnie nie pamietam swojego kompa
A to moj cfg!
// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".
acha widac ze ogarniasz ocb qBert - Nie 09 Kwi, 2006 23:16 AHAHAHAH! A wy myslicie ze to jest poprawne haslo!
Umyslnie to zostawilem i tylko czekalem kto to zauwazy Tak sadzilem ze jakis lepszy cfaniak
Pozdro detektywi SiD - Nie 09 Kwi, 2006 23:18 szczerze watpie w to ze to jest fake hasło ale niech Ci bedzie dowcipnisiu nappy - Nie 09 Kwi, 2006 23:18 ehh a już my¶lałem Chociaż rzeczywi¶cie, ¶rednio 'moDle' hasło .:Solid_Snake:. - Nie 09 Kwi, 2006 23:21 hasło jest fejk kekeke