To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Co zyskaliście dzięki cs'owi??

Augi888 - Śro 28 Wrz, 2005 17:07

Zanim dostalem neta i kompa to kumpel wprowadzil mnie do kafeji i pokazal mi cs-a....i wciagnelo mnie, przebulelem kase az w koncu dostalem neostradke:):)
domaz - Śro 28 Wrz, 2005 17:10

nowik napisał/a:
ja Cie nappy jeszcze znajde ja To Ci mowie mimo ze nawet nie wiem jak wygladasz :P tzn wiem ze masz podobno 160cm wzrotsu, jestes wesoly i masz wlosy po ramiona i jestes z 4donu :P :P

hahhaah chlopaki sie znow nie znalezli :D A co do tego ze jest z 4donu to od razu widac przeciez bo jest przystojniejszy niz reszta bdg nie?;d To co chlopaki robimy spotkanie integracyjne na wyspie? Tylko nowik nie muff ze nie mozesz

esio W. - Czw 29 Wrz, 2005 00:14

Augi888 napisał/a:
Muwiac krótko
Poznalem paru fajnych,ludzi,przetracilem jakies 600 stów na kafeje----i co najwarzniejsze poprawilem CPL skilla :banan: :hahaha: :banan:

600.000 zł. To ty se mogłeś światłodów puścić nawey jak na wsi mieszkasz ;]

kill - Czw 29 Wrz, 2005 13:49

esio W. napisał/a:
Augi888 napisał/a:
Muwiac krótko
Poznalem paru fajnych,ludzi,przetracilem jakies 600 stów na kafeje----i co najwarzniejsze poprawilem CPL skilla :banan: :hahaha: :banan:

600.000 zł. To ty se mogłeś światłodów puścić nawey jak na wsi mieszkasz ;]

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :rotfl: :rotfl: burżuj :x

lnk - Czw 29 Wrz, 2005 13:54

HAHAHAHHAHAHAHAHAH no to pozdro jak wydales 600 stow na kafeje .To chyba w kafejce 1 godz. kosztowala 20 zl :hahaha: :x
crz^^ - Czw 29 Wrz, 2005 14:03

Ja dzięki tej głupiej grze poznałem spoko ludzi (pzdr. Adamos, skl, raxor SiD, KiD, DiK, łonowy itd itp) Również dostałem dzięki grze garba, oczopląsu, nauczyłem się co to CPL, LOL, i inne texty typu mama w piekarniku itp, no i wiem, że sokół je pizze przy kompie a później tłustymi łapami chwyta się za swoją myszke. Wiem, że lonek przeszedł mutacje bo to co mówi na TS'ie jest bardzo dorosłe, wiem że adamos nie umie grać widac to po jego fragach zawsze na minusie, wiem, że z Jinem nikt nie lubi chodzić do kina, a raxor to bot i szykuje pupe co wieczór.
Btw. poznałem żone przez CS'a :D

jatokor - Czw 29 Wrz, 2005 15:46

no przez długo grał
ritarded l. - Czw 29 Wrz, 2005 16:25

"żonę poznałem na d2 na długiej, zasadzila mi banie z dgla jak mialem awp. i tak zostalismy malzenstwem"

:banan: :banan: :banan: :banan: :banan:

:twisted: :hahaha: :mrgreen:

qul - Czw 29 Wrz, 2005 17:17

KiD to ja :D :D:D:D

[ Dodano: Czw 29 Wrz, 2005 18:22 ]
Ja zyskalem duzo ziomkoof jak i przeciwnikoof <3 FOMFNY TO ***cenzura*** !! !
duzo ludu spx z bydzi sid nappy <3 pzdro vortex ziom ! , i reszta :D
darmowy sprzet od sponsoroof
i to jeszcze nie koniec :D
styczen < loan w czechach :D

sokół - Pią 30 Wrz, 2005 20:23

qul napisał/a:

Ja zyskalem duzo ziomkoof jak i przeciwnikoof <3 FOMFNY TO ***cenzura*** !! !

bo ty nie skanowałeś ścian tylko masz taki styl gry!!Poco wogóle Cie dodali na BL :{