CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - VorteX^^ skarga
ritarded l. - Pią 06 Sty, 2006 22:39 za pierwszy tekst mielcar dostal warn na gg, za nastepnu dostal zakaz pisania.
skl dodstal za poprzedni i za ten, w obu zaczal jezdzic po rodzinie i ogolnie rzecz biorac - zalSiD - Pią 06 Sty, 2006 22:42
VorteX^^ napisał/a:
za pierwszy tekst mielcar dostal warn na gg, za nastepnu dostal zakaz pisania.
skl dodstal za poprzedni i za ten, w obu zaczal jezdzic po rodzinie i ogolnie rzecz biorac - zal
a zreszta kim ty jesteś kogo to dział z tego co sie orientuje to solida wogóle nie miałes prawa dać tych warnów mm... wielki władca bydzi ho ho zrób sobie avatar zastepca H@ bo w swojej ciasnej i ograniczonej fantazji sobie juz dawno to uroiłeśkill - Pią 06 Sty, 2006 23:10 moze naprawde juz rozpatrzcie te skarge i zamknijcie bo to juz nawet smieszne nie jest...
siedza za kompami i sobie cisna
zrozumcie ze nic to nie da, bo kazdy zgrywa twardziela za klawiatura i tylko sie syffff robi straszny.
nikt przez neta do rozumu nikomu nie przemowi wiec KLOZET moze patterson - Pią 06 Sty, 2006 23:56 Ja tylko w kwestii formalnej dodam, ze już dawno Solid wspominał iż jeśli ktoś przekroczył granice zachowania na forum, to pierwszy lepszy moderator może zainterweniować, bez względu na to czy ma ten dział w opiece czy nie. Nawet regulamin zawiera chyba taki punkt.ritarded l. - Wto 10 Sty, 2006 12:24 wiec bedzie close czy trace admina?.:Solid_Snake:. - Wto 10 Sty, 2006 12:31 Mam dooms day obecnie wiec po zaliczeniu sprawdze logi. Nie mam czasu..:Solid_Snake:. - Śro 25 Sty, 2006 20:46 Logi poszły razem z hdd.
Vortex jest pod obserwacją.