To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - unban me...

crz^^ - Wto 21 Lut, 2006 14:45

IrYs napisał/a:
prowokujesz, prowokujesz i prowokujesz
mało tego robisz sobie jaja z adminów, w tym wypadku ze mnie, a tego niestety nie będę tolerował, dotarło to tego twojego tic tac'a ??

Nick zAL + znaczki jest prowokujący, w jaki sposób? W jaki sposób robiłem z Ciebie jaja w tym przypadku?

siatkarz - Wto 21 Lut, 2006 14:46

"zAL.pl" - jak sie nie podobato jest miliard innych serwerow... :) zreszta watpie zeby odbanowali crz... masz takie szanse jak moja szansa trafienia 6 w lotka :) elementarz tobie by sie przydal.. ale elementarz dobrego zachowania... :P
Vegeta - Wto 21 Lut, 2006 14:49

SiD napisał/a:
A ja korzystając z okazji chciałbym pozdrowić mamę, tatę, babcie, wujka Waldka i tego pana Serwera albo boga jak wolicie który mi dzisiaj wrypał bana za nick "}{ 4 ><" ohhh... naprawdę był to straszliwie brutalny i obraźliwy nick !! przepraszam !! mm.... a przypominam o zbanowaniu hypno bo ma tez w nicku "szlaczki" ( jak to powiedział jeden pan serwa) i nalezy mu się za to kara, tak samo co niektórzy admini powinni zostać ukarani za "^^" skrzydełka lub daszki jak kto woli

hypno jak i np max^^ maja normalne litery a u ciebie nie widac tego najpierw dostales kicka a pozniej bana na 5 minut ja nie rozumiem przeciez wiesz ze nick ma byc czytelny a dla mnie to sa jakies nawiasy z cyfra 4 wiec w czym masz problem??

P.S. 5e) Nick gracza musi przedstawiać chociaż w części sensowny ciąg znaków (lub pojedyńczy znak) dający sie przeczytać, np. Solid, nappy, nowik, -=]graczek[=-, |TaG|, |G|.
5f) Nicki typu (__), !-!-!-!, wthygwire, adlstq, ///\\\ są niedozwolone.

siatkarz - Wto 21 Lut, 2006 14:51

:papa2: cisza i spokoj :)
.:Solid_Snake:. - Wto 21 Lut, 2006 14:52

crz^^ napisał/a:
Fajnie Irys, wytłumacz mi dlaczego nick zAL + znaczki jest nie czytelny.

Bo sobie wystarczajaco nagrabiles caloksztaltem, zeby nadszedl czas ze jestes traktowany specialnie. Bana masz nie za nick, a za to, ze Ci nikt nie dal bana, az zrobil to irys. Jestes sam sobie winny, bo jak grales na nicku normalnym, to nikt by cie pewnie nie zbanowal, mimo ze napisalem na forum aby tak zrobili.

EOT.