To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Pokaż na czym grasz...

lnk - Sob 18 Mar, 2006 20:16

Wydaje mi sie ze to Steelpad4S ;)
i.S.b - Sob 18 Mar, 2006 23:54

to steel pad 4d Panowie ;)
siatkarz - Nie 19 Mar, 2006 23:55

to moje skromne stanowisko (wbrew pozorom jest bardzo posprzatane :) ) i prosze was nie smiejcie sie ze zdjecia, z mojego misia, z kartonmata, znaku STOP prosto z italii, mojej obudowy (inwencja trorcza po pierwszym LanParty :)

jak sie bedziecie smiac to nic wam juz nie pokaze :P

WEGier - Pon 20 Mar, 2006 12:21

sorry za OT ale...
IrYs zobaczyłem na zdjęciu, że masz głośnik centralny na monitorze, nie magnesuje ci monitora ? Ja kiedyś postawiłem monitor obok głośników i soobwoofera i musiałem czekać 2 dni aż mi kolory wrócą :lol:

olo84 - Pon 20 Mar, 2006 12:46

miałęś lipne głośniki wiekszośc jest ekranowanych i mozna stawiać na monitorze bądz co badz nie jest to wspakazane ale można pozatym centrala powinna być gdzieś blisko monitora/telewizora
siatkarz - Pon 20 Mar, 2006 13:01

wegier... masz w monitorze cos takiego jak 'degauss' i to jest rozmagnesowanie :) po uzyciu tej funkcji powinno byc wszystko ok :)
WEGier - Pon 20 Mar, 2006 13:17

dzięki za podpowiedzi :)
ad1 OLO mam creative 5,1 z zeszłego roku, więc chyba to akurat nie było powodem.
ad2 Siatek, nawet tego nie sprawdzałem czy mam :lol: jakbym sobie postawił centralny na monitorze to by mi to duuużo pomogło w zagospodarowaniu miejsca (zwłaszcza, że się przeprowadziłem w ten weekend do lipnego M2 :E )

pozdrawiam i danke for help

nowik - Pon 20 Mar, 2006 14:17

Siatkarz ten komp dziala jako serwer ;o ? 24h ?
siatkarz - Pon 20 Mar, 2006 14:29

tak :mrgreen:
nowik - Pon 20 Mar, 2006 14:36

a moglbys podac konfiguracje oraz uptime ? :D