To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - do H@ i do @

P-C P-K - Wto 14 Mar, 2006 21:26

Ja w sumie tez się czuję dośc normalny.
nowik - Wto 14 Mar, 2006 21:28

Co jak co ale jaki 2gi najstarszy stazem admin to chyba tez jestem normalne nie ? :D chociaz czasami mam wrazenie ze jednak jestem z marsa xD
saint - Wto 14 Mar, 2006 21:37

co do OB tez tak mysle popo :)
nowik ty jestes z noFikowa :D

PoPoLuPo - Wto 14 Mar, 2006 21:53

ciastus przepraszam zapomnialem o tobie tyt jestes najnormalniejszy :D jakos jak bylismy h@ na naszych serwerach jakos takich sytuacji nigdy niebylo i gralo sie calkiem normalnie i nikt niepsul atmosfery to byly dobre czasy
ciasteczkowy - Wto 14 Mar, 2006 22:01

no ale niestety serwery wyłączyli :D :D :D
PoPoLuPo - Wto 14 Mar, 2006 22:12

cos sie wymysli jeszcze Polska F@jternia wruci tylko musi mi sie poprawic pozycja finansowa czyli jak cieplo bedzie
.:Solid_Snake:. - Wto 14 Mar, 2006 22:12

nie ma forum ob? jest, wiec o ob to sobie pogadajcie własnie tam ok?
Mielcar - Wto 14 Mar, 2006 22:22

SiD napisał/a:
to poproś równiez mielcara i innych,, oni dobrze wiedzieli ze nie powiem do nich ani słowa ale jak zwylke nie wytrzymał i musiał coś wygarnac

woooooooowooooowwooow sid do cibie jak do dziecka clozet 4 Y !! rozumiesz nie prowokuj mnie do zbluzgania cie !! !!

SiD - Wto 14 Mar, 2006 22:28

Mielcar napisał/a:
SiD napisał/a:
to poproś równiez mielcara i innych,, oni dobrze wiedzieli ze nie powiem do nich ani słowa ale jak zwylke nie wytrzymał i musiał coś wygarnac

woooooooowooooowwooow sid do cibie jak do dziecka clozet 4 Y !! rozumiesz nie prowokuj mnie do zbluzgania cie !! !!

człowiekku ogarnij sie i obczaj kto zawsze zacznie na serwie jakieś gadki k a po za tm nei dasz rady mnie zbluzgac wyczaj to w końcu..

kill - Wto 14 Mar, 2006 22:44

widze napinanie netowe trwa :hahaha: :hahaha: :hahaha:

cu@dwór