CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina // kodik
i.S.b - Śro 15 Mar, 2006 19:47 ale czytaj ze zrozumieniem, ja napisałem, że to chłopaki skakali po woźnym i ja to widziałem, a nie, że sie urodziłem w szatni ->> a żalowi to są goście co piszą "żal" Pozdro kodik bbl` - Śro 15 Mar, 2006 20:00 Irys nie prowokuj KankerNooB - Śro 15 Mar, 2006 20:25 ladnie kodik ale naprawde nie tedy droga no ale coz powodzenianowik - Śro 15 Mar, 2006 21:39 kurde... wam to sie nudzi ? kodik nie odpisuj, czekaj na decyzje Solida a wy piszcie argumenty za i przeciw a od takich gadek to macie gg... :F a nei tylko robote mi dajecie, ja sie uczyc musze!! weic spokoj a teraz za wyzwiska, i wszelkiego rodzaju prowokacje itd. warn gratis nie wazne czy admin czy kto inny... pozdroqBert - Śro 15 Mar, 2006 21:57 Miałem się nie wypowiadać bo nie znam zbyt dobrze. Ostatnio widziałem kilka razy i to wsio. No ale czytając posty kolegi to wydaje mi się że słabiutki admin z niego będzie... Na nie.siatkarz - Śro 15 Mar, 2006 22:46 kodik prosze cie milcz... zamiast czekac na decyzje to z postu na post pogarszasz swoja sytuacje badz cierpliwy i wysluchaj uwag!BABCIA - Pią 17 Mar, 2006 16:55 na nie psychic - Pią 17 Mar, 2006 17:51 Po przeczytaniu postow i swoich spostrzezeniach jestem na nie .:Solid_Snake:. - Sob 18 Mar, 2006 21:08 Nie popisałeś się zachowaniem.
Poki co nie.
Przekonaj swoim zachowaniem tych co byli na nie, a potem sie zobaczy.