CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - kankernoob>pan admin
tiop - Pon 27 Mar, 2006 21:08
BABCIA napisał/a:
właśnie jaka jest znajomość twoja stref? strefa zaczyna się wgłębi a lampa jest poza lol chyba że się na inną lampę staję
hahah Baba ale wtopa Rider - Wto 28 Mar, 2006 08:41 Wszystko fajnie ale jak by Kanker sie zainteresował to by przeszedł do spekta i by poobserwował i wiedział co i jak tak jak inni adm robią.Vegeta - Wto 28 Mar, 2006 09:36 rider grales wtedy?? pewnie do tego w terro to czemu jako gracz nie lubiacy raszerow nie pomogles adminowi tylko teraz biadolisz jaki to on jest zly i wogole .. a sam dupy nie ruszysz ani nie podasz nicka nio rewelacyjny jestes.. narzekac kazdy potrafi .. ale pomocy zero ..ciasteczkowy - Wto 28 Mar, 2006 15:21 Tomi nie krzycz na niego bo on wcale nie musi nikomu pomagać nie jest od tego .
Ma któryś z nas admina to sam powinien umieć zapanowac nad sytuacją (nie mówie tu o PPP) tylko ogólnie pewnie niedługo powiesz im czemu sami nie kikowali albo dali vota na bana,
My jesteśmy od tego żeby pilnowac i nie ma co zwalać winy na graczy którzy może nie chcą kapowac na innych.To nasza brocha żeby się interesowac tym co się dzieje na serwerze .Trel - Wto 28 Mar, 2006 18:30 Za co warn?? nic chce sie kłucic ale te bitch nie bylo do Was oraz to ze Admini wkraczaja do akcji - czy to bylo obrazliwe?? [jesli tak to sry ale nie sadze...]
@ warn za OT, masz chyba przy warnie napisane za co nie ? no to masz odpowiedz.... [nowik]Rider - Śro 29 Mar, 2006 05:50 To czy grałem napisałem w pierwszy poście czytaj uważnie
A po drugie to nie mówie że jest złym adm tylko zwracam uwage że można było sie inaczej zachwoać i żeby mógł ewentualnie sie poprawić. Ale widze że Vegeta nie umie dostrzec tego i w każdym poście doczytuje sie jakiejś nagonki na adm jaką ostatnio zauważyłem na bydzi.
P.S
Nie zauważyłem kto raszował tzn nicków bo jak mnie zabili to tak sie ***Cenzura*** że myszką rzucałem po pokoju i zapomniałem żeby spojrzeć kto to był
Pozdro nappy - Śro 29 Mar, 2006 09:28
Rider napisał/a:
P.S
Nie zauważyłem kto raszował tzn nicków bo jak mnie zabili to tak sie wrukwiłem że myszką rzucałem po pokoju i zapomniałem żeby spojrzeć kto to był
Pozdro
Skończ w to grać... bo jak przyjdzie do jakiegoś ESL'a to chyba przez okno skoczysz jak cie zabiją
Ciastek: dokładnie, o to chodzi. Moge powiedzieć w każdym momencie 'raszer' a admin MUSI to sprawdzić (przynajmniej ja tak robiłem, nie chętnie ale cóż... trzeba było iść na speca. Tak samo jest z cziterami... kurde no, nie raz sie spotkalem z czyms takim:
ja(@ czat): XYZ chyba jedzie na wh :F
admin(@ psay): to go nagraj
-.- sorry, ale to mój obowiązek czy Adminów?siatkarz - Śro 29 Mar, 2006 09:49
nappy napisał/a:
ja(@ czat): XYZ chyba jedzie na wh :F
admin(@ psay): to go nagraj
zlapales to nagraj... proste... ja nie moge byc wszedzie... tak samo jak kazdy inny @
chociaz grajac da sie upilnowac graczy to na bank sie nie da rownoczesnie nagrywac... nappy nie czepiaj juz sie takich pierdulek... bo i tak zaden z naszych nie moze nic mu zrobic... za czity to banuje board
a na dokladke podam przyklad takiego raxora.... prosze grzecznie aby chodzil rozbrajac paczke a ten ma elo pretensje olalem a ten dalej nawija... no i skonczylo sie kickiem za 'half of brain' i drugim '0brain'.....
i wy macie pretensje do adminow?ogranijcie siebie a czasem tez koledze zwroccie uwageDzejms - Śro 29 Mar, 2006 10:48
nappy napisał/a:
-.- sorry, ale to mój obowiązek czy Adminów?
Nappy. Wiesz, że jak admin idzie na specta to WH=off. A ty np. grasz na różnych fejkach i jak napiszesz nam (aby cię nie wywalać), że nagrywasz "dziada" to będzie mniej podejrzane. WEGier - Śro 29 Mar, 2006 11:02
DzejmsBlond napisał/a:
nappy napisał/a:
-.- sorry, ale to mój obowiązek czy Adminów?
Nappy. Wiesz, że jak admin idzie na specta to WH=off. A ty np. grasz na różnych fejkach i jak napiszesz nam (aby cię nie wywalać), że nagrywasz "dziada" to będzie mniej podejrzane.
dokładnie tak samo robie (już paru straciło konto ) ostatnio miałem sytuacje, że siedziałem na spekcie i nagrywałem kolesia, wszytko było ok, ale wszedł też na spekta 333 i odrazu koleś spędził po respawn na respie minutę i wyłączył czita (ale i tak nagrałem wystraczająco, bo go dodali ). Reasumując admin ma swoje zadania, a nam nie zaszodzi mu pomóc.