CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja - co dodać do mapcyklu?
Anvi - Pon 03 Lip, 2006 20:02 Kiedy możemy się spodziewać nowych map ? i czy istnieje może coś takiego jak "random map" ? (mapy zmieniałyby się losowo) może wtedy byłoby lepiej teczufka - Pon 03 Lip, 2006 20:59 Jak byl deagsmapchooser to nie pasowalo (ludzie wybierali nominowane przez siebie mapy).To czemu ma pasowac random maps?MoRtEnSeN - Wto 04 Lip, 2006 09:14 wywalic survivor i italy jesli ma wejsc assault albo militia bo to mapy pod terro...jestem za Vertigo i Chateux jest ciekawa mapa reszta bez zdan ale sunny tez bym wywalil siatkarz - Wto 04 Lip, 2006 09:56 nie bede wymienial po nickach graczy... ale jest tak ze niektorzy graja takie mapy ktore maja obcykane.... a na innych ich nie ma...WOJTAS - Wto 04 Lip, 2006 11:44 Siatek dobrze gada... niech solid szybko konczy sesje i zrobi nam PTB i wtedy bedzie mozna mpomyslec o dodaniu map typu "millitia" bo tak to nie ma sensu podam wam przyklad "italki" jak sie zbiora statsy w TERRO i nakupuja kamp to nie idzie grac najlepszym rozwiazaniem wtedy by bylo siedziec na respie i tyle.
A jak dla mnie to mozecie dodawac wszystkie mapy jakie chcecie bo mi to nie robi na jakiej gram i czy mi dobrze na niej idzie czy nie, gram bo che mi sie grac nie patrze na to na jakiej mapie. Anvi - Wto 04 Lip, 2006 14:55 Ja potrafie zagrac na kazdej mapie, ale niektore nie sa mobilne, dlatego sunny mi sie nie podoba, zbyt mala mapa, za szybki dostep do BS'a, malo mozna pokombinowac.Uczulony` - Śro 05 Lip, 2006 07:39 ja bym prosil o obczajenie tych mapek i ewentualne dodanie 1 z nich,
cs_shogun_final
de_suntowerROSOMAK - Śro 05 Lip, 2006 14:31 no ciekaw jestem czy cos wyjdzie z tego spoko by bylo pograc na czyms innymAnvi - Czw 06 Lip, 2006 08:26 No lepiej zeby tak bo granie jednych mapek jest nudne a server w porownaniu do innych nie moze stac w miejscu, musi sie rozwijac jak inne i korzystac z map ktore oprocz tych granych sa jeszcze w oryginalnym csie i nie tylko.no. 10 - Pon 11 Wrz, 2006 06:14 cs_shelter
de_winternuke - dobra przeróbka kochanego nuka i wcale nie zje....gupia
cs_militia - classic
cs_deltaAssault- nie głupi assault zarówno jak i dla CT tak dal TS
rol_oracPole