To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - Pro¶ba do H@ i do Adminów od HeSSa

BABCIA - Sob 06 Maj, 2006 17:18

HeSS napisał/a:
nie czitowalem wczesniej to byl moj 1 raz :/

nie , dzień wcze¶niej to samo przykład: drugie demo

HeSS - Sob 06 Maj, 2006 17:25

no dobra pytanie bylo czy juz wczesniej no to nie ale w tym tyg to bylo 1 czitowanie wogole w mojej grze... dobra olac nie chce juz mi sie tutaj produkowac i scierac proscic blagac itp bo nie mam po co olac gre i wogole no to Cu all 3majcie sie i karajcie moje ZIomKI :D :P Moje Cziterki I Mala mendo masz all pokarac na tej bydzi wraz z naszym klanem:D:D^^ a jak nie to cie zhaxuje a wiesz teraz ze potrafie i sie nie bede z tym kryl:D:P:)

[ Dodano: Sob 06 Maj, 2006 18:32 ]
DO meine klanu macie all zloic jak bedziecie grali mecze i jak cos bedziecie dostawwac w dupe to to zgloscie sie do mnie to wam podam pomocna dlon (haxa:D:P:):D) heheh):)

[ Dodano: Sob 06 Maj, 2006 18:53 ]
wiesz gdzie teraz ja to mam gleboko gdzies :D :P :) Zawsze mi zosataj albo source albo CZ:) a 1.6 to narazie odpusze moze pozniej bede grac :D :P :) narazie wszyscy mowia do mnie HaXie i dobrze niech sobie gadaj ja wroce i wam dupe kiedys skopie^^ :faja: :faja: zobaczycie D::P:) RudolF HeSS SS powroci :D Narazie:D:P:)

siatkarz - Sob 06 Maj, 2006 17:55

co zrobil... hahahahha :hahaha: :hahaha:

malo zawalu nie dostalem jak przeczytalem prosbe o odbanowanie :D czituj dalej a bedzie dany ci ban na BL :) GL :)

HeSS - Sob 06 Maj, 2006 18:07

nie mow tak bo bede plakac :banan: :ogorek: :D
siatkarz - Sob 06 Maj, 2006 18:17

rozwaliles mi zycie... jestes z dzierzoniowa a taka podpierduche strzeliles :/ ajt.. :P
ciasteczkowy - Sob 06 Maj, 2006 18:28

Panie HESS jestes pan zerem.
kolegów oszukałe¶ na swoim najlepszym serwerze. ;[ ;[ ;[
Dziwia mnie jedynie komentarze wstylu bedziemy tęsknić (za czym za cziterem) jaki by on nie był .
Załóżcie sobie serwer haxownia to nie bedziecie tęsknić.
Zawiodłem się na Tobie. :papa2:

nowik - Sob 06 Maj, 2006 18:39

Napisal ktos temat o dodanie na BL-ke czy ja mam to zrobic ? :x
oLKa - Sob 06 Maj, 2006 18:43

hehe... o ile dobrze pamietam dzis na cbble pan Hess taki komentarz "ja nie wiem po co komu czitowanie. To psuje zabawe"
w0mbat - Sob 06 Maj, 2006 18:48

panie ciastek my nie tesknimy za jego czitami tylko za kolesiem z ktorym zawsze fajnie sie gralo (jak nie mnial czitow jeszcze) i ktory zawsze umilal atmosfere ;]
ritarded l. - Sob 06 Maj, 2006 19:02

w0mbat napisał/a:
panie ciastek my nie tesknimy za jego czitami tylko za kolesiem z ktorym zawsze fajnie sie gralo (jak nie mnial czitow jeszcze) i ktory zawsze umilal atmosfere ;]

a hipokryzji nie dostrzegasz wacpan?