To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga na admina ciasteczkowy potwor

sidney - Wto 09 Maj, 2006 12:26

moglo, ale mnie tez wiele rzeczy bulwersuje a jakos niewyzywam ludzi na forum. ja lubie i ciastka i vortexa i uwazam ze prawda lezy po srodku ;)
nappy - Wto 09 Maj, 2006 14:03

neverling~ napisał/a:
sidney napisał/a:
nappy prosze cie zejdz z vortexa. musze ci powiedziec ze bardzo sie zmieniles. niestety na gorsze. niema nic gorszego niz nasmiewanie sie z drugiej osoby tym bardziej jesli jest ona o pare lat starsza. dostan sie na studia prawnicze i sie na nich utrzymaj i wtedy mozesz sie z nim klucic.

Moglo go to zbulwersowac iz ciastek jest naprawde w porzadku :E

Wnerwia mnie takie 'szpanowanie' studiami ; o. Jest starszy, ale co z tego? Szanować ze względu na wiek mogę np. Ciastka, Kankera czy Dzejmsa. Oni przynajmniej nie pierdzielą głupot, i mają co do roboty.

A co do tego, że się zmieniłem... no wiesz jak jest, kiedy ja byłem adminem może nie widziałem tej 'drugiej strony' - strony gracza. A teraz wiem jak to jest...

WOJTAS - Wto 09 Maj, 2006 15:09

Nie chce sie wtracac ale nikt chyba tego nie napisze !! ! WEZCIE TO ZAMKNIJCIE BO TEN TEMAT I ROZMOWY W NIM PROWADZONE NIE PROWADZA DO NICZEGO... Tylko sie tu wszyscy kluca i nic wiecej PO CO ?? Nabijacie posty nie wprowadzajadz do tematu nic nadzwyczaj ciekawego !! ! Jeszcze raz sory ze sie wtracilem w wasz "ciekawy" watek.
BABCIA - Wto 09 Maj, 2006 15:13

nappy a mnie na wiek szanować to nie będziesz? kanker to przy mnie małolat nie mówiąc już u ciastku :E :E :E
SiD - Wto 09 Maj, 2006 15:21

BABCIA napisał/a:
nappy a mnie na wiek szanować to nie będziesz? kanker to przy mnie małolat nie mówiąc już u ciastku :E :E :E

HAHAHAAHHHAHA babacia ja cie bede szanowac za to ze pijesz codziennie i ze cie jeszcze zona nie wywaliła na bruk xD hahahaahh no i za syna co kasuje monitory nozyczkami xD

nappy - Wto 09 Maj, 2006 15:42

SiD napisał/a:
BABCIA napisał/a:

HAHAHAAHHHAHA babacia ja cie bede szanowac za to ze pijesz codziennie i ze cie jeszcze zona nie wywaliła na bruk xD hahahaahh no i za syna co kasuje monitory nozyczkami xD

;o BABCIA szczerze, to miałem Ciebie wymienić jako pierwszego... ale czemu nie wymieniłem to nie wiem :x

Vegeta - Wto 09 Maj, 2006 18:15

nappy kazdy szpanowac moze czym mu sie to podoba i to nie twoj zakichany interes .. czy on sie chwali czy zali ze studiuje.. martw sie o siebie by studiowac to co chcesz... i wedlug mnie takie glupie wasze docinki nie sa na miejscu i daj sobie warna... za pisanie glupot i docinanie komus... bo innym wreczasz ..a co do tego ze sie zmieniles jak zobaczyles druga strone...hmm widziales ja najpierw pozniej zobaczyles strone admina i jak juz nie masz wladzy to ci sie to nie podoba i myslisz ze jak komus poublizasz to ci sie polepszy albo sie dowartosciujesz... wedlug mnie ten temat powinienes juz dawno zamknac tylko nie wiem na co czekasz aby sobie posty ponabijac posmac sie?? powkurzac innych nie wiem... ale PROSZE ZAMKNAC TEMAT!!!!
nappy - Wto 09 Maj, 2006 18:25

Vegeta, mi to wisi czy on dostanie tego bana czy nie... ale jeżeli jest taka okazja, to niech dostanie - za całokształt.

co do warna - moge sobie dać, ale wtedy horteks również dostanie (bo pare razy pojechał 'ładnie') so ?

btw - VTX możesz zmienić avatar (grzecznie prosze) bo imho z Maciusia już się śmialiśmy... a pewnie rzeczy są jednak nie na miejscu.

i.S.b - Wto 09 Maj, 2006 19:42

to i ja dam OT, bo widze, że niektórzy nabijają, to czemu ja nie mogę wtrącić swoich 3 groszy :to co tu się dzieje w tym topicu to nic innego jak: d-z-i-e-c-i-n-a-d-a

Pozdro :papa2:

ritarded l. - Wto 09 Maj, 2006 21:39

@ nappy - studia? wyybacz tylko raz poszlo w temacie o poglady polityczne. a to chyba jakies twoje kompleksy ze do tego usilnie wracasz bo jak napisales - nie widze zwiaku z tematem.

co do avatara - jesli sie nie podoba to zloz skarge zebym znmienil. bo chyba jako webmaster uprawnienia administratora masz tylko technicznie a nie kompetencyjnie? czekam jeszzce zebys decydowal komu dac admina albo nie. jesli masz uwagi prywatnie - qry albo nie pisz o niezwiazanych z tematem sprawach. warnow sobie rozdawaj ile chcesz, tylko pamietaj ze to nie ty jestes od tego. jestes webmasterem i z tego powodu masz uprawnienia jak juz pisalem. pozdr