To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - Ponowna prosba !!!

WEGier - Wto 23 Maj, 2006 19:51

i dlatego byłem za starym pluginem, gdzie się głosowało - była italy, vertigo, militia, chateau (nawet brakowało assaulta, estate, ratsow, crackhause i wiele innych - bo ludzie to wpisywali i byli zawiedzeni, że brak) i nieraz grali¶my na tych mapkach i był full. Szkoda, że nie wrocimy do tego - było super.
siatkarz - Wto 23 Maj, 2006 20:22

wegier moim zdaniem z tym pluginem to troszke przesadziles :)
qBert - Wto 23 Maj, 2006 21:50

WEGier napisał/a:
była italy, vertigo, militia, chateau (nawet brakowało assaulta, estate,

Kozak estate, reszta też niczego sobie, natomiast
WEGier napisał/a:
ratsow, crackhause i wiele innych

troche zalowe te mapy i takie typowe ffa. a TP teoretycznie jest jakim¶ tam przygotowaniem do cw...

EDIT: 02:12, ¶roda!!! Wła¶nie skończyłem grać na bydzi... Zgadnijcie o co zostałem poproszony ?? O mape cs_italy. Tylko jedna osoba wolała cos innego... Po czym z 10 osób zrobiło się około 16... Imho italka musi byc w MC. :D

ROSOMAK - Pi± 26 Maj, 2006 07:48

I jak doszliscie do jakiegos konsensusu i zadecydowaliscie juz cos ??milo by bylo pograc na wekend na innych mapkach :)
qBert - Pi± 26 Maj, 2006 10:25

@Rosomak, teraz to tylko na decyzje solida czekamy... Wypowiedzielismy sie, ale to od niego zalezy czy w ogole potrzebnie. A tak btw. to mysle ze mapa cs_assault tez jest smieszna i mozna by ja pograc... Na probe chociaz przez pare dni...
lnk - Pi± 26 Maj, 2006 11:01

qBert napisał/a:
WEGier napisał/a:
była italy, vertigo, militia, chateau (nawet brakowało assaulta, estate,

Kozak estate, reszta też niczego sobie, natomiast
WEGier napisał/a:
ratsow, crackhause i wiele innych

troche zalowe te mapy i takie typowe ffa. a TP teoretycznie jest jakim¶ tam przygotowaniem do cw...

HAHA o czym ty mowisz ? jakie przygotowanie do cw ? przeciez to zwykle ffa + strefy=TP
wiec nie porownuj takiego "tp" do cw :x

: O

Vesemir - Pi± 26 Maj, 2006 14:59

Moim zdaniem powinna zostac przeprowadzona sonda, na temat nowych map, ktore maja zostac dolaczone do mc. Tak aby kazdy z uzytkownikow forum mogl oddac swoj glos na ulubiona mape. Dlatego tez proponuje zebrac wszystkie wymienione wczesniej przez graczy plansze oraz dodac je do listy. Nastepnie przeprowadzic sade na zasadzie glosowania. 3,4 mapy, ktore zdobeda najwieksza liczbe glosow proponuje dorzucic do mc :cfaniak: Osobista dygresja - mam juz dosc grania ciagle tych samych map... ile lat mozna :crazy:
Moja propozycja to :
-siege
-de_vegas
-de_village
-de_volare
:mrgreen:

sidney - Pi± 26 Maj, 2006 15:37

o jaaa vegas. fajny klimat ma ta mapka :D
Dzejms - Pi± 26 Maj, 2006 20:56

No to niech jaki¶ znawca nazw tych wszystkich map założy sondę.
Go! Go! Go! :faja:

neverling~ - Sob 27 Maj, 2006 09:32

qBert napisał/a:
A tak btw. to mysle ze mapa cs_assault tez jest smieszna i mozna by ja pograc... Na probe chociaz przez pare dni...

Wcale nie jest smieszna w CT :]