CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - lol
Rider - Sob 03 Cze, 2006 09:22 Ja bym osobiście widział Smolarka w napadzie a ewentualnie Jelenia cofnął na prawe skrzydło siatkarz - Sob 03 Cze, 2006 10:49 mi sie wydaje ze ten sklad co podal solid jest dosc optymalny... tylko zastanawialbym sie czy np za jelenia nie wstawic brozka... tylko ze my tu sobie mozemy pogadac a na mecz i tak wyiegnie kochany rasiak rotfl
edit
jak zobaczylem dzisiejsza gre reprezentacji to myslalem ze janas im jakies odzywki/sterydy na sniadanie zaserwowal ale tak na powanie wygladalo to lepiej a gra na dwoch defensywnych jest moim zdaniem bardzo dobrym pomyslem. u mnie w klubie tez tak gramy i to przynosi efekty. janas widac wyciagnol szybko wnioski no i te stale fragmenty... widac ze cwiczone... i wychodza
dalej nie zmieniam zdania ze rasiaka powinni odsunac od skladu rotfl a do moich 'faworytow' dolaczyl chaotyczny mila bukers - Nie 04 Cze, 2006 07:22
siatkarz napisał/a:
u mnie w klubie tez tak gramy
To ty chyba siedzisz na ławce!! siatkarz - Nie 04 Cze, 2006 12:15 rotfl nie siedze pomykam w ataku lub srodku pomocy ;p rotflqBert - Czw 15 Cze, 2006 10:53
sidney napisał/a:
to z zeszlych mistrzostw jest
qbert nawet jesli uwaza ze boruc jest lepszy od dudka to i tak jest w bledzie, bo dudek jest lepszy
Sidney, musiałem to odświerzyć... Nadal tak uważasz?ciasteczkowy - Czw 15 Cze, 2006 11:03 Qubek kilka interwncji ze słabo grajacymi Niemcami nie czyni z niego lepszego bramkarza.qBert - Czw 15 Cze, 2006 11:08
ciasteczkowy napisał/a:
lepszego bramkarza.
Lepszego od kogo? Lepszego od gościa który przez ostatni rok nie grał w meczu z NIE amatorami? Prosze was, nie bądźcie jak te niereformowalne zgredy z PZPN! Był czas Dudka, był dobry, a teraz już jest koniec jego wielkiej kariery. A Boruc podąża w drugą strone. Przyszłość należy do niego...siatkarz - Czw 15 Cze, 2006 11:18 gralismy jak nigdy a orzegralismy jak zawsze
tak raprezentacja powinna grac w kazdym meczu.... wtedy mozna walczyc z kazdym domaz - Czw 15 Cze, 2006 11:52
qBert napisał/a:
Lepszego od kogo? Lepszego od gościa który przez ostatni rok nie grał w meczu z NIE amatorami?
Ale jak sie nie znasz i nie interesujesz sie pilka to sie nie wypowiadaj k? Jak Dudek nie gral od roku meczu z NIE amatorami to ja jestem św. Ksantypa.ciasteczkowy - Czw 15 Cze, 2006 12:16 Qbek jedzie na tym co mu w telewijzi powiedzą