CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Znasz sie na "cziterach" ? zajrzyj.
Widelec - Pią 21 Lip, 2006 16:10 z tego co dal "nowy" widać dokładnie ze unnamed ma wh - moim zdaniem nie jest to żadne "wyczucie" tylko czit. Gość spadł z wagonu zanim cetek wybiegł zza rogu wiec nie było szans żeby go zobaczył mOrb - Pią 21 Lip, 2006 16:43 Mógł go usłyszeć Widelec...jest wiele aspektów gry które musisz wziąć pod uwagę....BABCIA - Pią 21 Lip, 2006 16:54 obejrzyj sobie to dokladnie jak go mgł słyszeć jak sie skradał. zobacz sobie dobrze to demo. bravo nowymOrb - Pią 21 Lip, 2006 17:14 Obejrzałem demo chyba ze 100 razy i po kilkudziesięciu razach doszedłem do wniosku żeby swoją uwage skupić nie na fejku tylko na naszym uroczym CeTku. Otóz, Widelec ma racje, Fejk najpierw zeskakuje z wagonu a dopiero potem CT wychodzi(zaraz to sprostuje) zza rogu z korytarza. A teraz czas na moja hipoteze popartą testem w grze.
Mianowicie, razem z moim kumplem z wiochy zrobiliśmy bardzo ciekawe badanie. Przeprowadziliśmy bardzo szybko symulację tej akcji, raz on był Ct raz ja. Kiedy byłem terro i stałem w dokładnie tym samym miejscu co Fejk, słyszałem jak CTek biegnie przez tunel do BSa. BIEGNIE a nie skarada się. Baba przyjrzyj się kolesiowi jak wychodzi zza rogu, ewidentnie robi to w biegu dopiero po nie spełna sek. przechodzi do trybu chodzenia. Po wynikach testu i "symaulacji" doszedłem do wniosku ze Fejk go slyszal i wiedzial ze biegnie rozbroić bombę...dlatego szybciej zeskoczyl z wagonu...spodziewal sie go bo slyszal jak biegnie juz w tunelu
To chyba jest dość przekonywujące. Pozdro!Anvi - Pią 21 Lip, 2006 17:15 tzn ze nowy tez leci na wh ?:) "ciekawe czy i mnie tez zlapiecie" wydaje mi sie ze to nie zrobi problemu jesli admin sprawdzi twoje ip z forum i ip z servera BABCIA - Pią 21 Lip, 2006 17:21 jakby go slyszal to by bylo na demo slychac czyz nie?WEGier - Pią 21 Lip, 2006 17:22 http://board.counter-stri...pic.php?t=37646
to jest to czy cuś innego jak tak to po sprawiemOrb - Pią 21 Lip, 2006 17:22 Demko jest troche slabej jakosci, pozbawione jest niektórych dzwięków....np....słychać strzał kampy???? BABCIA - Pią 21 Lip, 2006 17:26 mówie o orginale
[ Dodano: Pią 21 Lip, 2006 18:28 ]
to nie ten węgier. to ktoś innymOrb - Pią 21 Lip, 2006 17:31 Mówię to w oparciu o demko nowego bo do oryginalu nie mam dostepu....nie dzialaja mi linki. Ale pomijając to, Baba, pisalem wczesniej o tym ze ja tez to probowalem i slyszalem kolesia...trzeba tez zaznaczyc fakt ze to juz byl koniec rozgrywki i zagluszenie odglosu biegania bylo zminimalizowane do zero bo malo graczy zostalo....takze mogl go uslyszec. To jest tylko moja hipoteza:P