CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - ban? 0_o
mOrb - Sob 14 Paź, 2006 19:42 ok.... teraz ja....
1. Kanker:
a)Nic dociebie nie mam i chyba tylko do Ciebie sposrod Twojego grona znajomych]
b)nikt sie mnie nie czepia??? doprawdy??? hmmm...to chyba mam zwidy, Twoi koledzy usilnie staraja sie zrobic ze mnie pr0 plejera przez non-stopowe dawanie mi reprymend na servie jak powinienem grac (nie powiem zeby byly grzeczne, ale widac tylkona takie chamskie i wulgarne odzywki ich stac, zaled)
2.Vortex:
-ponioslo mnie,nie powinienem na nich wjezdzac......ale emocje wziely gore
3.Hmmm...wydaje mi sie ze to Mitager bo tylko on w taki sposob przekreca ksywe RadukE'a
-a co do Ciebie bratku to nic juz nie mam do powiedzenia, nie tu i teraz....zapraszam na priv jesli masz na tyle taktu i odwagi....
4.gr3
-nawet nie warto nic mowic, szkoda slow na takiego hipokryte (dokladnie wiesz o czym mowie, zal czlowiek)
I z tego miejsca chcialem powiedziec cos ogolnie to was TECowcy:
Wrzućcie na luz i dajcie sobie ze mna spokoj.... smiac mi sie chce jak zwracacie mi uwage jak gram. Bark wam kultury osobistej (mowisz gr3 ze te dwa 00 w moim nicku odzwierciedlaja skilla, hmm....a to ciekawe...naprawde...wiesz, dobrze ze Ty jestes taki mighty skiller,Polska scena CSa powinna byc z Ciebie dumna moj Lordzie, ze mamy taka perelke ehh wzruszylem sie........
Aby podsumowac, powiem: POLUZUJTA WORA, jakbyscie nie mieli innych zmartwein na glowie....pfffffi.S.b - Sob 14 Paź, 2006 19:47
WASZ_PAN napisał/a:
Drogi Panie IrYs... DO MIECZA !
Z takimi textami mitager to do swojej matkiAnonymous - Sob 14 Paź, 2006 20:10 I tu właśnie wychodzi twoje ograniczenie umyslowe Ja ci po rodzicach jade ? Co oni ci zrobili ? jesli retard jestes to naprawde ogarnij testosteron bo zawsze po japie za takie teksty mozna dostac pamietaj a to jest moj warning Co do warninga od m00rbida... Teraz przynajmniej wiem na co stac adminow bydzi AHAHHHAA Kampi i wyzywa to jest prawdziwy przyklad adminow ! A JAK ! A tak btw. To nierozmawiam z osobami co maja liczby w nicku siema.i.S.b - Sob 14 Paź, 2006 20:15 ja na ciebie nie jechalem, nawet sie ciebie nie czepialem.ty mi piewrszy pojechales. a i pamietaj, za texty typu "do miecza" tez mozna ząbki wypluć a o moj testosteron sie nie boj, ogarnij lepiej swoj, bo zawsze sie rzucasz jak wsza na grzebieniu greg - Sob 14 Paź, 2006 20:15 no barwo irys... @dminie bydzi! a jesli chodzi o morbida to nie ja zaczalem ta wojne i teraz niestety musze traktowac cie jak zero... i prosze nie odyzwaj sie do mnie wiecej bo ja juz wiecej do ciebie slowa nie napisze...Anonymous - Sob 14 Paź, 2006 20:20 Drogi Panie irys`iu za to co powiedziales do czarnej wlasnie za to Cie jade. Nieznasz tej osoby osobiscie wiec czym jape bo nie na jednego takiego jak ty znaleziono teczke.i.S.b - Sob 14 Paź, 2006 20:21 staram sie byc objektywny, a to jak ty to odbierasz, to twoja sprawa, wbijam w to. nie mam zamiaru nikomu w tylek wchodzic popierajac jego poglady, czy tez nie. pisze co mysle, a jak piszesz ze jestem zero, tylko dlatego, że sie z toba nie zgadzam, to o tobie swiadczy nie o mnie. el0RadukE - Sob 14 Paź, 2006 20:50 szkoda slow na was...
RadukE a nie RedukE panie mitager...
jak to Blue powiedzial odnosnie tec9
"WYZEJ SRACIE NIZ DUPE MACIE"
cos w tym musi byc ...
wymadrzasz sie zawsze krytykujac gre innych .. jaki Ty jestes fajny, Twoje ego Cie przerasta wio ode mnie mitager....BABCIA - Sob 14 Paź, 2006 20:53 proponuje temat zamknąć bo to jakaś padaczka, a małolaci jak nie mają nic do roboty to niech się za nauke wezmę a nie pisać takie pierdoły, najpierw robią trzodę a później płaczą jacy to admini są źli, zmieńcie se sewer a nie biednych ludzi się czepiacie gówniażeria. i nie piszcie jak wam jest źle to zróbcie żeby było lepiej a nie na robienie nie potrzebnych zadym na wasze miejsce znajdzie się wielu chętnych spokojnych, którzy docenią starania adminów o utrzymanie porządku a takich, którzy wydurniają się niech karają surowo. bo tylko ***cenzura*** się tak zachowuję jak co po niektórzy na tym serwienowik - Sob 14 Paź, 2006 21:22 Wam sie centralnie seryjnie w calej rozciaglosci N-U-D-Z-I
Temat mial byc o banie danemu Vortexowi a nie o tym jacy sa admini bydzi... ale trudno, sami tego checie wiec wam odpowiem;)
Przedewszystkim do Czarnej... to ze admin nie ma skill-a to nie oznacza ze jest on odrazu głupi, zły, i w ogole nie potrafi sie ubslugiwac serwerem i nalezy po nim jechac i zrownac z gownem... a te przejscia co masz do zarzucenia to tutaj jest raczej inna przyczyna, poprostu jak sie nie ma skilla to sie idzie do druzyny przegrywajacej i przenosci kogos kto ma skilla zamiast swojego miejsca, wtedy to ma sens... poprostu wszystko co admini robia to robia zle bo trzeba im zycie uprzykzyc nie? admin=zlo, kocham ten stereotyp
Tak nappy to rodzinne :D:D:D
qBert, ladnie to ujales, nie ma sensu ripostowanie, ale trzeba pokazac ze jednak amini cos robia, bo niektorzy uwazaja ze oni NIC nei robia i na forum tylko tez uprzykzaja zycie, wiec trzeba dac jakas riposte.
Kanker, qBert nie dostanie warn-a, napisal tam co mysli i napisal z punkty adminow i graczy nie bedacych w waszym 'kregu' prawde ktora dostrzegamy, a za prawde chyba się nie karze, pozatym nie zlamal on punktu regulaminu zadnego bo nikogo nie oczernil, jezeli o to chodzilo.
Do NICZYJEGO_pana to powiem tak, spojrz na post Irysa, mam to samo zdanie i jeszcze do Ciebie i do Grega, nie podobaja wam sie pluginy ? no to dobrze, to ladnie prosze wyjdzcie na inne serwery, nam nie zalezy na was.