CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - nowy plugin
Uczulony` - Nie 05 Lis, 2006 10:40
VorteX^^ napisał/a:
nedlee napisał/a:
ja gram na 0.1 bo jak ustawie 0.05 to i tak po ponownym uruchomieniu zmienia sie na 0.1
bo tak masz w cfg albo masz takie rate ze inaczej nie da sie
cfg mam taki rate 25k cl_updaterate na 101 lub 91 cl_cmdrate 101
probowalem zmieniac tez w samym cfg przez notatnik a i tak pozniej jest 0.1 qBert - Nie 05 Lis, 2006 10:49
nedlee napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
nedlee napisał/a:
ja gram na 0.1 bo jak ustawie 0.05 to i tak po ponownym uruchomieniu zmienia sie na 0.1
probowalem zmieniac tez w samym cfg przez notatnik a i tak pozniej jest 0.1
niemozliwe... W takim razie w cfg cos ci sie nei chce zapisac.
ex_interp = 1/cl_upderate
czyli 1/101 ≈ 0.01Uczulony` - Nie 05 Lis, 2006 17:49 jeszcze cos czy cl_rate tez sobie ustawic czy zostawic na 0 bo mam tak
KankerNooB - Nie 05 Lis, 2006 18:28
Ciachoo napisał/a:
mARV napisał/a:
Dla niewtajemniczonych co daje interp w grze na przykładzie
Jeżeli 2 graczy z przeciwnych drużyn wychodzi jednocześnie albo prawie jednocześnie z tak zwanego (za winkla) to ten na rate-ach 25000 101/101 z interpem 0.1 (a ma go 10x większego niż powinien) widzi tego 2-go jako pierwszy rezultatem jest wcześniejsza reakcja i oddanie strzału. Często na 0.1 wychodzą przypadkowe tak zwane strzały z d---py. Lamerskie ustawienie i tyle ale pociechą dla tych co grają na 0.01 lub tez właściwym interpie w stosunku do ustawionych rate-ów jest ich szybsza reakcja ( bo jak ustawi tez na 0.1 to lamers z przeciwnego teamu dostanie w 70 % przypadkach bańki )
lamerskie ustawienie?? hmm. skoro jest możliwość ujrzenia przeciwnika szybciej to niektórzy z tego korzystają, Ci co są w stanie, chyba to normalne?? no chyba że ktoś jest masochistą, albo umie i bez tego "karać"
z resztą to jest serv jest 4fun jak to już parę osób powiedziało nie ma sensu nakazywać kto jakie ma mieć ustawienia..a jak ktoryś marudzi że go zabijają przez innego interpa to niech nauczy się strzelać przed ujrzeniem przeciwnika, i będzie dobrze.
darujcie takie topici, bo nie mają racji bytu
wiesz po jakiego ch..a byl ten topic ?
chyba nie bardzo ale wiem wiem fun fun i bydzia SQ
hmmm inaczej
grasz w bydzia SQ super po co grasz ?
a moze liczysz ze bedziesz w 1SQ i bedziesz reprezentowal bydzie
zagrasz gdzie indziej - nie tylko bydzia (OGRANICZENIE)i bsq
wiesz co to ESL/CB ? takiem wiem zaraz wipiesz GOOGLE i bedziesz wiedzial ale nie o tym mowa to jezeli juz ci sie uda zagrac w 1BSQ to widzialem ze macie w planach grac ESL/CB
a tam takie zasady : ex_interp 0/0.01 32 bit i jeszcze troszke innych
wiec jak nie wiesz to sie nie udzielaj - KNULLA
pytasz dlaczego nie mozna grac na 16 bit skoro jest mozliwosc ustawienia ?
odpowiedz - jest tez wh/aim/esp i wiele zabawek dlaczego nie pograc na nich przeciez sa
POKOJ - PEACElnk - Nie 05 Lis, 2006 18:31
nedlee napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
nedlee napisał/a:
probowalem zmieniac tez w samym cfg przez notatnik a i tak pozniej jest 0.1
sciagnij cpl gui i kopiuj userconfig albo stworz wlasny userconfig i wtedy nie bedzie ci sie zmieniac ; oDzejms - Nie 05 Lis, 2006 20:00 Kanker - są, ale... No właśnie chyba ci się coś pomyliło. Wh i innych nie ma w opcjach do odpalenia w moim (i pewnie wielu innych uczciwie grających) Steamie, a 16 lub 32bity są, więc nie ma tu mowy o żadnym oszustwie. mARV - Nie 05 Lis, 2006 20:36 Temat postu: Prawie jak ESL
DzejmsBlond napisał/a:
Kanker - są, ale... No właśnie chyba ci się coś pomyliło. Wh i innych nie ma w opcjach do odpalenia w moim (i pewnie wielu innych uczciwie grających) Steamie, a 16 lub 32bity są, więc nie ma tu mowy o żadnym oszustwie.
Taaa ? to co powiesz o skryptach w configu, np na burst fire, albo no-recoil ?. Można powiedzieć że to też nic takiego bo to tylko specyficzny wpis w configu. A może wolisz scrypt na większa ilość krwi (dobra rzecz jak sie haxuje przez ściany, krew z niego tak chlupie ze wiadomo gdzie mierzyć) też pewnie legalne. Powiem tak jak macie sobie nie zrobic obciachu w ESL czy CB to radzę przyzwyczajać się grać na normalnych ustawieniach. Potem będzie płacz za co punkty karne za co ban dlaczego mi hs czy kulki nie siedzą ( a na 0.1 mi szło że byłem prawie jak Proooo).Dzejms - Nie 05 Lis, 2006 20:52 Temat postu: Re: Prawie jak ESL
mARV napisał/a:
DzejmsBlond napisał/a:
Kanker - są, ale... No właśnie chyba ci się coś pomyliło. Wh i innych nie ma w opcjach do odpalenia w moim (i pewnie wielu innych uczciwie grających) Steamie, a 16 lub 32bity są, więc nie ma tu mowy o żadnym oszustwie.
Taaa ? to co powiesz o skryptach w configu, np na burst fire, albo no-recoil ?. Można powiedzieć że to też nic takiego bo to tylko specyficzny wpis w configu. A może wolisz scrypt na większa ilość krwi (dobra rzecz jak sie haxuje przez ściany, krew z niego tak chlupie ze wiadomo gdzie mierzyć) też pewnie legalne. Powiem tak jak macie sobie nie zrobic obciachu w ESL czy CB to radzę przyzwyczajać się grać na normalnych ustawieniach. Potem będzie płacz za co punkty karne za co ban dlaczego mi hs czy kulki nie siedzą ( a na 0.1 mi szło że byłem prawie jak Proooo).
To powiedz mi gdzie się te cuda załącza , bo ja nie mogę znaleźć u siebie nic takiego.
Myślę, że najpierw powinieneś uważnie przeczytać to co napisałem. Ciachoo - Nie 05 Lis, 2006 21:25
KankerNooB napisał/a:
wiesz po jakiego ch..a byl ten topic ?
chyba nie bardzo ale wiem wiem fun fun i bydzia SQ
hmmm inaczej
grasz w bydzia SQ super po co grasz ?
a moze liczysz ze bedziesz w 1SQ i bedziesz reprezentowal bydzie
zagrasz gdzie indziej - nie tylko bydzia (OGRANICZENIE)i bsq
wiesz co to ESL/CB ? takiem wiem zaraz wipiesz GOOGLE i bedziesz wiedzial ale nie o tym mowa to jezeli juz ci sie uda zagrac w 1BSQ to widzialem ze macie w planach grac ESL/CB
a tam takie zasady : ex_interp 0/0.01 32 bit i jeszcze troszke innych
wiec jak nie wiesz to sie nie udzielaj - KNULLA
pytasz dlaczego nie mozna grac na 16 bit skoro jest mozliwosc ustawienia ?
odpowiedz - jest tez wh/aim/esp i wiele zabawek dlaczego nie pograc na nich przeciez sa
POKOJ - PEACE
sry nie rozumiem słowa "KNULLA" plz wytłumacz mi
o tych hackach to po prostu n/c hacki po pierwsze trzeba sobie ściągnąć i trzeba być dość zje** żeby ich używać, zmiana ustawień grafy jest w standardzie, przynajmniej w mojej wersji csa...
tak tak ja jestem megaPL3B i nic nie jarzę lecz Ty wszystko wiesz najlepiej.... te uwagi z esl/cb to jakieś....z du** wzięte to że jestem od Ciebie zdecydowanie słabszy w csa to chyba nie powód żebym nie znał obsługi IE bądź pojęć które wymieniłeś (oprócz KNULLA, skąd Ty je wyjąłeś??)
naprawdę nie jestem pl3b3m za jakiego mnie uważasz, uwierz w to, robisz raczej z siebie niż ze mnie pośmiewisko udając...
yy niestety nie jestem ograniczony tylko na bydzię i bydzięSQ, jak sądzisz. gram na setkach innych serwerów
a co do ustawień to mam te które mieszczą się w twojej ocenie normalności także noł prołblem
PEACE-naprawdę znów myślisz że do tego doprowadzisz?? (deja vuuuu?)
PiS - Podpieprzymy I SłońcemARV - Nie 05 Lis, 2006 21:59 kNULLA (SWE)