CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Gryzoń & słuchawki
akira - Czw 14 Gru, 2006 09:26 Mam zamiar zakupic Steelpad Sound 5h v2 klik
co o tym sadzicie?(moze ktos ma/ma znajomego ktory je ma / ma znajomego cioci, ktorego znajomy ma brata, ktory je ma )
myslalem o icematach, ale nie pasuje mi luzny mikrofon Arcy - Czw 14 Gru, 2006 09:42
siatkarz napisał/a:
Arcy napisał/a:
ja używam 5L dostałem od sponsora :+) w każdym razie mx518 + 5L = wyje...ny sprzęt
sory za ot ale musialem: ale kto cie sponsoruje? jakas starsza pani czy co?:> pochwal sie
Nie D sklep komputerowy z bialego stoku ;+) nie bede reklamy robił WEGier - Czw 14 Gru, 2006 10:38
akira napisał/a:
Mam zamiar zakupic Steelpad Sound 5h v2 klik
co o tym sadzicie?(moze ktos ma/ma znajomego ktory je ma / ma znajomego cioci, ktorego znajomy ma brata, ktory je ma )
myslalem o icematach, ale nie pasuje mi luzny mikrofon
nie znam, nie mam nikogo ale zwróciłem uwage że gwaracja tylko 12 miechów - standard jest 24 od tego roku ... tylko sprzęt przywieziony przed styczniem 2006 lub .. po prostu lewy ma 12 miesiecy - zwróc uwage bo moze w innym sklepie dają za to samo 24 miesiacelnk - Czw 14 Gru, 2006 12:54 taaak bierz jakies 5h co heaton powiedzial ze sa cool...
za tyle to mialbym dobre sennheisery/kossy ; o no chyba ze chcesz tylko do kantera miec sluchawki to bierzpotek - Nie 17 Gru, 2006 09:49 nie bede zakładał nowego tematu. Mam pytanie co polecacie za 150zł słuchawki z mikrofonem? Teraz mam jakies iBoxy takie badziewie juz, ze 4 razy były w naprawie bo mikrofon nie działa pochodza tydzien i znowu. Nie chce mi sie juz ich oddawac do naprawy bo nie mam słuchawek przez miesiąc.
i jeszcze jakąs podkładeczke bym sobie zakupił mysle na icematem i steelpadem 5L/Qck i Revoltec Gamepad Precision PRO co wybrac i dlaczego?bbl` - Nie 17 Gru, 2006 10:06 Co do pada to polecam Steelpad 5l .Arcy - Nie 17 Gru, 2006 10:29 pad to raczej do psx :+)
i nie wiem co wybrac chyba zdecyduje się na icematmata bo ten 5l troche drobi strsza nie zazuci tyle na podklade :pMoras - Czw 21 Gru, 2006 12:53 bought mx518 , btw na jakich ustawieniach gracie (pytam te osoby, które ją mają..)