CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - V A L V E OPANUJ SIĘ !!!
psychic - Wto 06 Mar, 2007 23:05 omg ale zalosc ////nowik - Wto 06 Mar, 2007 23:28
teczufka napisał/a:
Usunalem tez sobie reszte reklam, ale nie wiem czy mi VACek bana nie sprzeda za ten zabieg ^^
eejjj bez takich jajec Teczka to wkoncu moje konto!! kyryry - Śro 07 Mar, 2007 00:45 Wczoraj jak zobaczylem reklamy odrazu do nich posta napisalem .. ale znajac moj angielski mogli nic nie zrozumiec
teczufka moglbys napisac jak wszystkie reklamy usunac jak na forum nie chcesz to na pw, maila lub gg mi napisz jak mozesz ...
z gory dzieki .. jak mi konto zablikuja to sputnikowi zabiore Rider - Śro 07 Mar, 2007 07:58 Podsumuje to znanym i lubianym słowem ŻAL Uczulony` - Śro 07 Mar, 2007 08:09
potek napisał/a:
zrobią coś z tym? Wydaje mi się że nie bo dostają kasę za reklamy, tylko stracą na tym. Można teraz szukać sposobu jak to wywalić
narazie to tylko sie sami reklamuja , no chyba ze od wczoraj od 15 cos sie zmienilo.
Mi one narazie nie przeszkadzaja, no chyba ze bedzie ich wiecej.
A poza tym
4691 Signatures Totalbbl` - Śro 07 Mar, 2007 08:57 faaaajne too Moras - Śro 07 Mar, 2007 10:09 panowie, oto co nas czeka..
kyryry - Śro 07 Mar, 2007 10:19 Czy te nowe reklamy przypadkiem nie lamia przepisow
"Ustawa z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144 z 2002 r., poz. 1204). Ustawa wchodzi w życie dnia 10.III.2003 r. -----------------------------------------------------------------
Art. 10. 1. Zakazane jest przesyłanie niezamówionej informacji handlowej ---------------------------------------------------"
Prawnikiem nie jestem ... ale zgodnie z tym powinna byc opcja wylaczenia reklam dle tych, ktorzy ich nie chca WEGier - Śro 07 Mar, 2007 10:26 kurde czas odpalić CS po tygodniowej przerwie i zobaczyć ten nowy syf > mam nadzieje że to nie wygląda tak jak moras pokazał (powiedzcie że to nie prawda, że nie jest aż tak nadzgane?)
Kyryry > ta ustawa się odnosi tylko do poczty elektronicznej, jeżeli by obejmowała wszystko to musiałbyś wyrazić zgode na reklamy z tesco, media czy innego papierowego syfu, który mi się wala pod drzwiamikyryry - Śro 07 Mar, 2007 10:31
WEGier napisał/a:
Kyryry > ta ustawa się odnosi tylko do poczty elektronicznej, jeżeli by obejmowała wszystko to musiałbyś wyrazić zgode na reklamy z tesco, media czy innego papierowego syfu, który mi się wala pod drzwiami
Kiedys pracowalem jako roznosiciel gazetek reklamowych ....
na szkoleniu mielismy ze jezeli ktos nie chce gazetek to zgodnie z przepisami nie mozna mu bylo wiecej dostarczac ...
Odbieglem troszke od tematu ....
Napisalem nowego posta do valvesoftware twierdzac ze reklamy sa niezgodne z polskim prawem ... podalem tez moj login na stimie ... jak zalapia o co mi chodzi to albo reklamy usuna, albo zbanuja konto
Link do pelnej tresci ustawy