To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - V A L V E OPANUJ SIĘ !!!

psychic - Wto 06 Mar, 2007 23:05

omg ale zalosc :/ ////
nowik - Wto 06 Mar, 2007 23:28

teczufka napisał/a:
Usunalem tez sobie reszte reklam, ale nie wiem czy mi VACek bana nie sprzeda za ten zabieg ^^

eejjj bez takich jajec Teczka to wkoncu moje konto!! :[ :[ :[ :E :E :E :E :E

kyryry - Śro 07 Mar, 2007 00:45

Wczoraj jak zobaczylem reklamy odrazu do nich posta napisalem .. ale znajac moj angielski mogli nic nie zrozumiec :[
teczufka moglbys napisac jak wszystkie reklamy usunac ?? jak na forum nie chcesz to na pw, maila lub gg mi napisz jak mozesz ...
z gory dzieki .. jak mi konto zablikuja to sputnikowi zabiore :P

Rider - Śro 07 Mar, 2007 07:58

Podsumuje to znanym i lubianym słowem ŻAL :[
Uczulony` - Śro 07 Mar, 2007 08:09

potek napisał/a:
zrobią coś z tym? Wydaje mi się że nie bo dostają kasę za reklamy, tylko stracą na tym. Można teraz szukać sposobu jak to wywalić :/

narazie to tylko sie sami reklamuja , no chyba ze od wczoraj od 15 cos sie zmienilo.
Mi one narazie nie przeszkadzaja, no chyba ze bedzie ich wiecej.

A poza tym

4691 Signatures Total

bbl` - Śro 07 Mar, 2007 08:57

faaaajne too :mrgreen:
Moras - Śro 07 Mar, 2007 10:09

panowie, oto co nas czeka.. :crazy:

kyryry - Śro 07 Mar, 2007 10:19

Czy te nowe reklamy przypadkiem nie lamia przepisow ??

"Ustawa z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 144 z 2002 r., poz. 1204). Ustawa wchodzi w życie dnia 10.III.2003 r. -----------------------------------------------------------------
Art. 10. 1. Zakazane jest przesyłanie niezamówionej informacji handlowej ---------------------------------------------------"

Prawnikiem nie jestem ... ale zgodnie z tym powinna byc opcja wylaczenia reklam dle tych, ktorzy ich nie chca !! :[

WEGier - Śro 07 Mar, 2007 10:26

kurde czas odpalić CS po tygodniowej przerwie i zobaczyć ten nowy syf > mam nadzieje że to nie wygląda tak jak moras pokazał :/ (powiedzcie że to nie prawda, że nie jest aż tak nadzgane?)

Kyryry > ta ustawa się odnosi tylko do poczty elektronicznej, jeżeli by obejmowała wszystko to musiałbyś wyrazić zgode na reklamy z tesco, media czy innego papierowego syfu, który mi się wala pod drzwiami

kyryry - Śro 07 Mar, 2007 10:31

WEGier napisał/a:

Kyryry > ta ustawa się odnosi tylko do poczty elektronicznej, jeżeli by obejmowała wszystko to musiałbyś wyrazić zgode na reklamy z tesco, media czy innego papierowego syfu, który mi się wala pod drzwiami

Kiedys pracowalem jako roznosiciel gazetek reklamowych ....
na szkoleniu mielismy ze jezeli ktos nie chce gazetek to zgodnie z przepisami nie mozna mu bylo wiecej dostarczac ...

Odbieglem troszke od tematu ....
Napisalem nowego posta do valvesoftware twierdzac ze reklamy sa niezgodne z polskim prawem ... podalem tez moj login na stimie ... jak zalapia o co mi chodzi to albo reklamy usuna, albo zbanuja konto :P
Link do pelnej tresci ustawy