CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - siłownia
Uczulony` - Pon 02 Mar, 2009 22:56 ja mam 174 i z 90 chyba opone mam juz taka [______________)
a jem tylko makaron z miesem , a w robocie to tylko rogalla no moze 2Rider - Pon 02 Mar, 2009 22:59 bo źle do tego podchodzicie nie jest możliwe nie nabranie masy i tyle tak samo jak nie zrzucenie fatu poprstu błedy robiliście jakieś i tyle
co do supli to co rozumiesz pod pojeciem no name ? ;oqBert - Pon 02 Mar, 2009 22:59 KAŻDY może przytyć. W ten czy inny sposób, wolniej lub szybciej. Ale to się należy cieszyć, że się wam smalec nie odkłada.
Jak wam gainery, kreatyna itp nie pomagają to ja wiem co pomoże. Ale nie o tym tutaj.
PS. foxx, jeśli poszło Ci pół kilo po mutant massie to albo coś robisz nie tak jak trzeba albo jesteś sam mutant Możesz podwoić dawkę Rider - Pon 02 Mar, 2009 23:00
qBert napisał/a:
KAŻDY może przytyć. W ten czy inny sposób, wolniej lub szybciej. Ale to się należy cieszyć, że się wam smalec nie odkłada.
Jak wam gainery, kreatyna itp nie pomagają to ja wiem co pomoże. Ale nie o tym tutaj.
PS. foxx, jeśli poszło Ci pół kilo po mutant massie to albo coś robisz nie tak jak trzeba albo jesteś sam mutant Możesz podwoić dawkę
qubek prosze cie to nie mozliwe jak ktos dobrze przyjmuje suple zeby nie poszło ...qBert - Pon 02 Mar, 2009 23:02
Uczulony` napisał/a:
makaron
Uczulony` napisał/a:
rogalla no moze 2
Jak same węglowodany jesz to co się dziwisz że tyjesz?
Odstaw to gówno
@rider -
qBert napisał/a:
PS. foxx, jeśli poszło Ci pół kilo po mutant massie to albo coś robisz nie tak jak trzeba
bamc - Pon 02 Mar, 2009 23:23 hahaha ja mam taką przemiane że moge wiadro zjeść jedzenia i zaraz się załącza potrzeba i za uja nie moge przytyć ani schudnąc
189cm - 87kg
Poziom tkanki tłuszczowej 12%
BMI 23,8adaxdk - Pon 02 Mar, 2009 23:55 a ja poproszę jeżeli moge podpiąc sie pod temat, jakis zestaw ćwiczeń by troche zrzucić kilogramów
Rider Ty się znasz, napisz mi na PW co i jak :|-I.G.L.A.X.- - Pon 02 Mar, 2009 23:58 Cwiczac raczej nie schudniesz , tylko przezucisz "mase" gdzie indziej ;pbamc - Wto 03 Mar, 2009 00:00 a6wAqq - Wto 03 Mar, 2009 01:10
bamc napisał/a:
a6w
co a6w, a6w wzmocni jego mieśnie brzucha ale nie spowoduje ze schudnie(bo chudnie się w zależnosci od diety) a skoro pisze ze chce schudnąc to wnioskuj...ma za wysoki bf dlatego wystarczą zwyczajne brzuszki na poprawe wytrzymałości tych mięsni.
Just:
jeżeli chcesz zrzucic pare kilo to poświeć swoj czas na zdobycie wiedzy o odżywianiu, bo w nim tkwi cale sedno sprawy, bez dobrze zbilansowanej diety samymi ćwiczeniami poprawisz co najwyżej wydolnosc ogranizmu.
Jeżeli to ma być prowadzone w sposob rekreacyjny(a pewnie tak bedziesz to prowadzil) to podstawowe zasady utrzymuj sposób odżywiania o niskiej zawartości tłuszczów, umiarkowanej zawartości weglowodanów i wysokiej zawartości białka.Odnośnie ćwiczeń na schudniecie czyli tzw aerobowych(bieganie) najlepszą pora na ich wykonywanie jest wtedy kiedy masz najmniej cukru zapsasowego w wątrobie i mięsniach(glikogenu)ten cukier jest pobierany podczas wysiłku fizycznego a przecież chcesz spalać tłuszcz a tak na prawde opróżnić komórki tłuszczowe, najlepiej na czczo i po ciężkim wysiłku fizycznym(siłownia)energia będzie pobierana z tłuszczu znajdującego się w Twoim ogranizmie.
Jeżeli wrzucisz dobre odżywianie, bedziesz trzymal się zdrowych norm żywieniowych, zaczniesz sie ruszać, dobrze regenerować(8h/snu,stale pory chodzenia spac-wstawania) i bedziesz wytrwały to na pewno pare kg zleci, bo jeżeli miales na mysli pare kg w dol i ***cenzura*** sylwetke to zapomnij, bez indywidualnego planu treningowego, diety się nie obejdzie.
Jeżeli chcesz coś wiecej wiedzieć to odezwij sie na gg