CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prosba o odbanowanie // SiD
WOJTAS - Śro 09 Maj, 2007 03:14 GJ
unbanWEGier - Śro 09 Maj, 2007 10:43 z tego co wiem grałeś do tej pory na innym koncie? Nie chodzi mi tu o jakieś śledztwa albo coś podobnego bo nikt cię za ręke nie złapał ale chodzi mi o to .... grałeś do tej pory, widziałeś/widzisz jaki jest klimat, więc mam prośbę : nie ma na serwie sytuacji że jak ktoś kogoś zabije to się zaczyna hasło typu "zero mnie zabiło" itp (poza lnk, hessem, bbl, vtx i paroma innymi którzy są normalni inaczej i oni po prostu tak CZASEM już mają), nie ma żadnych specjalnych prowokacji ani ze strony admów ani graczy, jeżeli coś takiego zaistnieje to jest od razu karany (śledziłeś forum jako sven to widziałeś bany i zabrane flagi) i jest wiele innych rzeczy których nie chcę mi się tu opisywać ale wszyscy b. dobrze je znają .. i tu moja prośba > decydując się o prośbe o unban, a grono użytkowników forum/graczy/adminów/H@ (chociaż ci ostatni nie mają nic do gadania ) zadecydują się żeby tego bana zdjąć TY się zobowiązujesz że dostosujesz się do tego ... nie będzie że wpadacie po koleji na bydzi i zaczyna się bydło ... chciałem ci powiedzieć że odkąd przestałeś grać, pare osób z twojego towarzystwa się bardzo zmieniło na pozytywne - przede wszystkim raxor i nie chciałbym żeby wszystko to "runęło". Dlatego niektórzy nie chcą twojego powrotu, a dlatego ja się tak rozpisuje i w ogóle bo można powiedzieć że ja i kilka osób nadstawiamy swoją głowę za ciebie - nie chcemy od ciebie teraz żadnych podziękowań ani nic ... po prostu pokaż nam że się nie myliliśmy. lnk - Śro 09 Maj, 2007 14:55 raxor ? : O przeciez on nie gra juz
może i teraz nie gra, ale jak grał przy mnie od czasu bana Sida było wszystko w porządku
a to czy sid wraca to jeszcze nic nie wiadomo, bo trwają jeszcze "płomienne dyskusje"domeztoz - Pią 11 Maj, 2007 08:28 no sid nie dlugo 20 ci stuknie... moze jakis prezencki od H@ dostaniesz teczufka - Pią 11 Maj, 2007 21:04 W oparciu o opinie Adminow, Rada Starszych Adminow zdecydowala dac Ci kolejna szanse, za chwile odbanuje stare konto na forum oraz SteamID.
W razie prowokacji ktorejkolwiek z dwoch [a moze trzech] stron prosze o dowody w postaci screenow/dema. Mam nadzieje ze nie zawiedziesz zaufania adminow...
Odbanowany.