CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - kulinaria
koJOt - Nie 07 Wrz, 2008 22:18 Dziwni ludzie jak tabliczke czekolady widzicie to pewnie tez z kupa wam sie kojazy adaxdk - Nie 07 Wrz, 2008 23:21 edit:
tabliczka czekolady nie jest w ksztalcie pstrokatego walca ritarded l. - Nie 07 Wrz, 2008 23:37 hmm ja dorzuce:
bierzesz piers z kurczaka
tniesz na male kawalki
przyprawiasz papryka slodka i ostra
obtaczasz w mace i smazysz na niewielkiej ilosci tluszczu
mozna jesc same ,z warzywami, z ryzem... jak sie chcekoJOt - Nie 07 Wrz, 2008 23:57
adaxdk napisał/a:
kabliczna czekolady nie jest w ksztalcie pstrokatego walca
tabliczka rozumiem :>
A jak niby ma wygladac ciacho z tluszczu , kakao i platkow owsianych ?!Puma - Pon 08 Wrz, 2008 07:00 Jak ciacho ^^domeztoz - Pon 08 Wrz, 2008 07:42 zawsze mozna bylo sie postarac i cos uformowac... a nie takie bobki... maklowicz by sie krakersami pochlastal gdyby to zobaczyl... P-C P-K - Pon 08 Wrz, 2008 08:32 Puma ja cie chyba trafie kiedyś za ilość tych ;hahaha; Komp mi się tnie w robocie!!!
Ja robię tak: Biorę ładniutki kawałeczek pysznej surowej wołowiny. Rozgrzewam z olejem patelnie, byle jaką. Rzucam swój befsztyczek i liczę. Raz, dwa, trzy, cztery... dziesieć. Zrzucam na talerz. Tne pomidorki w plasterki, na nie cebule posiekana w drobna kosteczke. I takie cos sobie zjadam rozkoszując się krwią, która ścieka mi po brodzie. UHhhh.Sinecod - Pon 08 Wrz, 2008 09:09
koJOt napisał/a:
adaxdk napisał/a:
kabliczna czekolady nie jest w ksztalcie pstrokatego walca
tabliczka rozumiem :>
A jak niby ma wygladac ciacho z tluszczu , kakao i platkow owsianych ?!
jak kupa?Puma - Pon 08 Wrz, 2008 10:36 Ale sie posikalam omg
Btw Kojot mogles jakas foremke wziac nawet z piaskownicy i my wyszly fajne kaczyszki zolwiki itepe Aqq - Pon 08 Wrz, 2008 22:34
ritarded l. napisał/a:
hmm ja dorzuce:
bierzesz piers z kurczaka
tniesz na male kawalki
przyprawiasz papryka slodka i ostra
obtaczasz w mace i smazysz na niewielkiej ilosci tluszczu
mozna jesc same ,z warzywami, z ryzem... jak sie chce