CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Oponki zimówki :D
qBert - Śro 12 Wrz, 2007 20:41 jak ktos potrafi jeździć to i na łysych stomilach nie będzie mieć stłuczki... imho nie ma co się spuszczać tak na te opony. Kto jest dupa za kierownicą to mu nawet opony rajdowe nie pomogą...WEGier - Śro 12 Wrz, 2007 20:49
qBert napisał/a:
jak ktos potrafi jeździć to i na łysych stomilach nie będzie mieć stłuczki... imho nie ma co się spuszczać tak na te opony. Kto jest *cenzura* za kierownicą to mu nawet opony rajdowe nie pomogą...
ile masz prawo jazdy ?qBert - Śro 12 Wrz, 2007 22:07 3 Lataciasteczkowy - Śro 12 Wrz, 2007 22:09 a ja 15 latek już mineło opar - Czw 13 Wrz, 2007 06:35 Boszz.... na wielosezonówka - już pojechanych - w góry się jeździło. Zapakowany na maxa i bez żadnych problemów.
Choć mi na ten rok skapnęły zimówki - ciotka miała dachowanie i zostały oponki
qBert - dobrze gadasz.
Stłuczka nie jest wymiernikiem żadnym!!
Możesz jeździć jak lamus i nie mieć stłuczki lata, później się chwalić - tyle lat bez stłuczki - co o niczym nie świadczy... Albo ktoś ogarnia albo nie...
Ciastek - wychodzi że masz jakoś 32 lata
Osobiście - 8 lat za kółkiemtryvial - Czw 13 Wrz, 2007 07:15 opar, to tak samo jakbys sie spierał czy pasy bezpieczenstwa spowoduja ze sploniesz jak sie zakliinuja przy wypadku czy walniesz glowa o kiere jak ich nie zapniesz
oczywiscie mozna mowic ze to cale gadanie o bezpieczenstwie to nakrecanie koniunktury sprzedazy opon, ale ja osobiscie dostrzegam wyrazna zmiane po wyjechaniu z serwisu pod koniec pazdziernika na zimówkach, gdy na ulicach o poranku leży szron
z pewnoscia nowe opony nie spowoduja ze nagle nie bedziesz mial zadnych wypadkow, podobnie jak nowy olej w silniku nie spowoduje ze nie mozesz zajechac go na amen ;p
kwestia wyboruopar - Czw 13 Wrz, 2007 09:21 Zgadzam się - kwestia wyboru
Ostrożność i rozwaga do celu dojechać pomaga (z czy bez opon zimowych)
OT - nieświadomie mi przypomniałeś - OLEJ musze qpić bo dolewam, a czas najwyższy na wymianę WEGier - Czw 13 Wrz, 2007 13:06
h.e.l. napisał/a:
opar, to tak samo jakbys sie spierał czy pasy bezpieczenstwa spowoduja ze sploniesz jak sie zakliinuja przy wypadku czy walniesz glowa o kiere jak ich nie zapniesz
oczywiscie mozna mowic ze to cale gadanie o bezpieczenstwie to nakrecanie koniunktury sprzedazy opon, ale ja osobiscie dostrzegam wyrazna zmiane po wyjechaniu z serwisu pod koniec pazdziernika na zimówkach, gdy na ulicach o poranku leży szron
z pewnoscia nowe opony nie spowoduja ze nagle nie bedziesz mial zadnych wypadkow, podobnie jak nowy olej w silniku nie spowoduje ze nie mozesz zajechac go na amen ;p
kwestia wyboru
amen!
nie chciało mi się już samemu wypowiadać bo dla mnie to było dość idiotyczne, więc podepnę sie pod wypowiedz kolegi bo dobry dał przykład
ile osób tyle będzie różnych opinie, więc : o gustach, muzyce, polityce i oponach się nie dyskutuje wasza sprawaopar - Czw 13 Wrz, 2007 13:22 załóż sobie płozy ciasteczkowy - Czw 13 Wrz, 2007 13:26 nom w grudniu 33 lalalal