To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Oponki zimówki :D

qBert - Śro 12 Wrz, 2007 20:41

jak ktos potrafi jeździć to i na łysych stomilach nie będzie mieć stłuczki... imho nie ma co się spuszczać tak na te opony. Kto jest dupa za kierownicą to mu nawet opony rajdowe nie pomogą...
WEGier - Śro 12 Wrz, 2007 20:49

qBert napisał/a:
jak ktos potrafi jeździć to i na łysych stomilach nie będzie mieć stłuczki... imho nie ma co się spuszczać tak na te opony. Kto jest *cenzura* za kierownicą to mu nawet opony rajdowe nie pomogą...

ile masz prawo jazdy ?

qBert - Śro 12 Wrz, 2007 22:07

3 Lata
ciasteczkowy - Śro 12 Wrz, 2007 22:09

a ja 15 latek już mineło :jezyk:
opar - Czw 13 Wrz, 2007 06:35

Boszz.... na wielosezonówka - już pojechanych - w góry się jeździło. Zapakowany na maxa i bez żadnych problemów.
Choć mi na ten rok skapnęły zimówki - ciotka miała dachowanie i zostały oponki :cfaniak:
qBert - dobrze gadasz.
Stłuczka nie jest wymiernikiem żadnym!!
Możesz jeździć jak lamus i nie mieć stłuczki lata, później się chwalić - tyle lat bez stłuczki - co o niczym nie świadczy... Albo ktoś ogarnia albo nie...
Ciastek - wychodzi że masz jakoś 32 lata :D
Osobiście - 8 lat za kółkiem

tryvial - Czw 13 Wrz, 2007 07:15

opar, to tak samo jakbys sie spierał czy pasy bezpieczenstwa spowoduja ze sploniesz jak sie zakliinuja przy wypadku czy walniesz glowa o kiere jak ich nie zapniesz

oczywiscie mozna mowic ze to cale gadanie o bezpieczenstwie to nakrecanie koniunktury sprzedazy opon, ale ja osobiscie dostrzegam wyrazna zmiane po wyjechaniu z serwisu pod koniec pazdziernika na zimówkach, gdy na ulicach o poranku leży szron

z pewnoscia nowe opony nie spowoduja ze nagle nie bedziesz mial zadnych wypadkow, podobnie jak nowy olej w silniku nie spowoduje ze nie mozesz zajechac go na amen ;p

kwestia wyboru

opar - Czw 13 Wrz, 2007 09:21

Zgadzam się - kwestia wyboru :)
Ostrożność i rozwaga do celu dojechać pomaga (z czy bez opon zimowych) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
OT - nieświadomie mi przypomniałeś - OLEJ :D musze qpić bo dolewam, a czas najwyższy na wymianę :D

WEGier - Czw 13 Wrz, 2007 13:06

h.e.l. napisał/a:
opar, to tak samo jakbys sie spierał czy pasy bezpieczenstwa spowoduja ze sploniesz jak sie zakliinuja przy wypadku czy walniesz glowa o kiere jak ich nie zapniesz

oczywiscie mozna mowic ze to cale gadanie o bezpieczenstwie to nakrecanie koniunktury sprzedazy opon, ale ja osobiscie dostrzegam wyrazna zmiane po wyjechaniu z serwisu pod koniec pazdziernika na zimówkach, gdy na ulicach o poranku leży szron

z pewnoscia nowe opony nie spowoduja ze nagle nie bedziesz mial zadnych wypadkow, podobnie jak nowy olej w silniku nie spowoduje ze nie mozesz zajechac go na amen ;p

kwestia wyboru

amen!
nie chciało mi się już samemu wypowiadać bo dla mnie to było dość idiotyczne, więc podepnę sie pod wypowiedz kolegi bo dobry dał przykład :)
ile osób tyle będzie różnych opinie, więc : o gustach, muzyce, polityce i oponach się nie dyskutuje :P wasza sprawa

opar - Czw 13 Wrz, 2007 13:22

załóż sobie płozy :P
ciasteczkowy - Czw 13 Wrz, 2007 13:26

nom w grudniu 33 lalalal