hmmmm co myslicie o tych markach aut ? ;>i.S.b - Pią 21 Wrz, 2007 09:44 A to moje zabawki
Honda Hornet 600 S (ponad 110KM, przerobiona troszkę, na tyle, że "zamknąłem" licznik 270km/h, 0-100 ok 3.1 sec) :
Honda Prelude 2.2 Vti VTEC Automat & Tip-Tronic(sekwencyjna skrzynia biegów, do tego 200km, bo ver. U.S.A. więc trochę "lata" odcina na 8300 rpm, V-max - 240 km/h) :
foXx - Pią 21 Wrz, 2007 11:14 Raduk z tych dwóch wybrałbym Opla, sam chciałem kupić Vectre, zanim trafił się mi mój Merol. Tylko ten gaz ja osobiście nie lubie gazu, ale jeśli Tobie nie przeszkadza.qBert - Pią 21 Wrz, 2007 11:25
foXx napisał/a:
Tylko ten gaz ja osobiście nie lubie gazu, ale jeśli Tobie nie przeszkadza.
Gaz to masakra! Poza tym, Raduk, po co ty grzebiesz w tych pseudotunningowanych złomach... Przecież to jakiś matoł katował kilka lat, teraz się sypie, to sprzedaje. Ja bym nie wziął takiej fury za połowę ceny nawet...adaxdk - Pią 21 Wrz, 2007 12:41 kubek ma racje.
Te "tunigowane" złomy sa do niczego. Tylko jezdza i "pierdza" mi pod oknem o 11 z rana.
Moja dziewczyna ma tuningowane aurko Astre 92' , ale za ta to recze bo sam odmatowałem "pierdziałke" i wiem jak byla traktowana przez 3 lata wstecz.
Ja to bym chciał miec cos orginalnego prosto z salonu np. (w granicach rozsadku) VW Polo nowik - Pią 21 Wrz, 2007 22:13
Golfa bym nie bral slabo sie trzyma na zakretach przy 60 na godzine w deszczu kolega zaliczyl dachowanie Vectra wyglada jakby przez młucarke przeszła, zreszta kto wklada gaz do samochodu i jeszcze udaje ze niby wiejski tJuning przeszedl kup Mazde MX-3 1.8 V6 115 kucy bodajze