CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Wybory cd..
potek - Wto 25 Wrz, 2007 19:30 na co się nie zagłosuje będzie źle ja wam to mówie ROSOMAK - Wto 25 Wrz, 2007 19:37
potek napisał/a:
na co się nie zagłosuje będzie źle ja wam to mówie
Typowe podejscie polskiej mlodziezy- teraz zadajcie sobie pytanie- Dlaczego jest jak jest domeztoz - Wto 25 Wrz, 2007 19:43 kurde dalem vote na 'po' ale w realu chyba dam na pis bo dzisiaj w tv widzialem jak wałęsa mowil ze jak pis wygra to on(tzn. prezydent byly) zareklamuje partie swojego syna... (jest taka partia?)potek - Wto 25 Wrz, 2007 19:46 PARTIA PIRATÓW to ma przyszłość x0x - Wto 25 Wrz, 2007 20:33
kyryry napisał/a:
ps. lepiej niech się przyzna ta osoba, która na LiD glosowała
JA GŁOSOWAŁEM źle było wam jak rządził Kwaśniewski, afer prawie nie było nie to co teraz,porównajcie sobie sposób prowadzenia polityki zagranicznej, za rzadów Kwaśniewskiego mieliśmy BARDZO DOBRE relacje z USA, teraz się pogorszyły, coraz gorzej jest też z Rosjanami, dla mnie już dziwne wydaje się że PiS nie chce wpuścić na wybory OBWE, czyżby jakieś przekrety znowu Sinecod - Wto 25 Wrz, 2007 21:06 gdzie jest ***cenzura*** w tej sondzie Parta Kobiet ?!
mod : uwazaj na slowaROSOMAK - Wto 25 Wrz, 2007 21:24 Pamietajcie jedna rzecz , ze w rzadzeniu jest potrzebna ARMIA , SLD stare ja mialo - Sikorski , facet , ktory zjadl zeby i kieliszki w armii , a reszta to pozoranci majacy na cel napelnic wlasne kiese.Popatrzcie na wlasne profesie i zadajcie pytanie sobie : Czy facet , ktory rzadzio zna sie na tym ? - podpowiem - NIE.
Glosujcie na ludzi ktorych znacie i ktorym ufacie nie patrzcie na kolor , przeciez i tak all rozgrywa sie lokalnie.
Gadki typu Kaczynski taki a Tuska taki swiadcza o waaszym poziomie elowkencji i braku swojego zdania.
Panie i Panowie GLOSUJCIE - tylko nie na Pisx0x - Wto 25 Wrz, 2007 21:29
ROSOMAK napisał/a:
Pamietajcie jedna rzecz , ze w rzadzeniu jest potrzebna ARMIA
chyba nie rozumiem w naszych czasach armia jest potzrebna na misje pokojowe, oczywiście też mamy żołnierzy w Iraku i Afganistanie, ale na wojnę w naszej ojczyźnie się nie zapowiada
ROSOMAK napisał/a:
Gadki typu Kaczynski taki a Tuska taki swiadcza o waaszym poziomie elowkencji i braku swojego zdania.
Czyli idąc twoim tokiem myślenia patrząc na pana X który jest nieuczciwy mamy się nie kierować tym i na niego głosować bo fajnie wypowiadał się iż uczyni xxx rzeczy, ja widzę jak jest teraz i nie chcę żeby tak było po kolejnych wyborachROSOMAK - Wto 25 Wrz, 2007 21:51
x0x :p napisał/a:
ROSOMAK napisał/a:
Pamietajcie jedna rzecz , ze w rzadzeniu jest potrzebna ARMIA
chyba nie rozumiem w naszych czasach armia jest potzrebna na misje pokojowe, oczywiście też mamy żołnierzy w Iraku i Afganistanie, ale na wojnę w naszej ojczyźnie się nie zapowiada
ROSOMAK napisał/a:
Czyli idąc twoim tokiem myślenia patrząc na pana X który jest nieuczciwy mamy się nie kierować tym i na niego głosować bo fajnie wypowiadał się iż uczyni xxx rzeczy, ja widzę jak jest teraz i nie chcę żeby tak było po kolejnych wyborach
Wypowiedz apropo armii: pamietaj kolego ze jestesmy w NATO i zolnierz nie mzoe sie tego wstydzic na manewrach a niestety tak jest - TO RAZ.
Misja pokojowa to czesc uklady krawatow bez uzbrojenia - naszych chlopakow to omija jedzimy starymi UAZAMI i Honkerami zrobionymi z jakiegos starego Tarpana. I co robia -GINA - to jest wlasnie ARMIA.
Pan X moze i byl zachlanny ale za jego rzadow zaden zolnierz nie ginal bo mial sprzet .Musisz rozroznic dwie sprawy: prawde i falsz - podpowiem-zadnej nie znamy.
Opieram sie na faktach jako zolnierz sluzacy w RP ,rabane SLD dawalo nam na bezpieczenstwo i to mi wystarcza.Sylwia - Wto 25 Wrz, 2007 21:53
qBert napisał/a:
Sylwia napisał/a:
Tusk ma oczy diabła wystraczy hahahaha
bez urazy, ale po takich tekstach dochodzę do wniosku że prawa wyborcze powinno się nabywać a nie dostawać je automatycznie z dowodem... Zaznaczam że nie chodzi mi o to że napisałaś że głosujesz na PiS. Ale poproszę o jakieś poparcie swojego wyboru ewentualnie, bo to co napisałaś...
eh chyba nie zrozumiales... tak napisalam tylko :O