To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Wybory cd..

potek - Wto 25 Wrz, 2007 19:30

na co się nie zagłosuje będzie źle ja wam to mówie ;)
ROSOMAK - Wto 25 Wrz, 2007 19:37

potek napisał/a:
na co się nie zagłosuje będzie źle ja wam to mówie ;)

Typowe podejscie polskiej mlodziezy- teraz zadajcie sobie pytanie- Dlaczego jest jak jest ??

domeztoz - Wto 25 Wrz, 2007 19:43

kurde dalem vote na 'po' ale w realu chyba dam na pis bo dzisiaj w tv widzialem jak wałęsa mowil ze jak pis wygra to on(tzn. prezydent byly) zareklamuje partie swojego syna... (jest taka partia?)
potek - Wto 25 Wrz, 2007 19:46

PARTIA PIRATÓW to ma przyszłość :)
x0x - Wto 25 Wrz, 2007 20:33

kyryry napisał/a:
ps. lepiej niech się przyzna ta osoba, która na LiD glosowała :P

JA GŁOSOWAŁEM !! !! źle było wam jak rządził Kwaśniewski, afer prawie nie było nie to co teraz,porównajcie sobie sposób prowadzenia polityki zagranicznej, za rzadów Kwaśniewskiego mieliśmy BARDZO DOBRE relacje z USA, teraz się pogorszyły, coraz gorzej jest też z Rosjanami, dla mnie już dziwne wydaje się że PiS nie chce wpuścić na wybory OBWE, czyżby jakieś przekrety znowu ??

Sinecod - Wto 25 Wrz, 2007 21:06

gdzie jest ***cenzura*** w tej sondzie Parta Kobiet ?!

mod : uwazaj na slowa

ROSOMAK - Wto 25 Wrz, 2007 21:24

Pamietajcie jedna rzecz , ze w rzadzeniu jest potrzebna ARMIA , SLD stare ja mialo - Sikorski , facet , ktory zjadl zeby i kieliszki w armii , a reszta to pozoranci majacy na cel napelnic wlasne kiese.Popatrzcie na wlasne profesie i zadajcie pytanie sobie : Czy facet , ktory rzadzio zna sie na tym ? - podpowiem - NIE.

Glosujcie na ludzi ktorych znacie i ktorym ufacie nie patrzcie na kolor , przeciez i tak all rozgrywa sie lokalnie.

Gadki typu Kaczynski taki a Tuska taki swiadcza o waaszym poziomie elowkencji i braku swojego zdania.

Panie i Panowie GLOSUJCIE - tylko nie na Pis

x0x - Wto 25 Wrz, 2007 21:29

ROSOMAK napisał/a:
Pamietajcie jedna rzecz , ze w rzadzeniu jest potrzebna ARMIA

chyba nie rozumiem :0o: w naszych czasach armia jest potzrebna na misje pokojowe, oczywiście też mamy żołnierzy w Iraku i Afganistanie, ale na wojnę w naszej ojczyźnie się nie zapowiada
ROSOMAK napisał/a:
Gadki typu Kaczynski taki a Tuska taki swiadcza o waaszym poziomie elowkencji i braku swojego zdania.

Czyli idąc twoim tokiem myślenia patrząc na pana X który jest nieuczciwy mamy się nie kierować tym i na niego głosować bo fajnie wypowiadał się iż uczyni xxx rzeczy, ja widzę jak jest teraz i nie chcę żeby tak było po kolejnych wyborach

ROSOMAK - Wto 25 Wrz, 2007 21:51

x0x :p napisał/a:
ROSOMAK napisał/a:
Pamietajcie jedna rzecz , ze w rzadzeniu jest potrzebna ARMIA

chyba nie rozumiem :0o: w naszych czasach armia jest potzrebna na misje pokojowe, oczywiście też mamy żołnierzy w Iraku i Afganistanie, ale na wojnę w naszej ojczyźnie się nie zapowiada
ROSOMAK napisał/a:

Czyli idąc twoim tokiem myślenia patrząc na pana X który jest nieuczciwy mamy się nie kierować tym i na niego głosować bo fajnie wypowiadał się iż uczyni xxx rzeczy, ja widzę jak jest teraz i nie chcę żeby tak było po kolejnych wyborach

Wypowiedz apropo armii: pamietaj kolego ze jestesmy w NATO i zolnierz nie mzoe sie tego wstydzic na manewrach a niestety tak jest - TO RAZ.

Misja pokojowa to czesc uklady krawatow bez uzbrojenia - naszych chlopakow to omija jedzimy starymi UAZAMI i Honkerami zrobionymi z jakiegos starego Tarpana. I co robia -GINA - to jest wlasnie ARMIA.

Pan X moze i byl zachlanny ale za jego rzadow zaden zolnierz nie ginal bo mial sprzet .Musisz rozroznic dwie sprawy: prawde i falsz - podpowiem-zadnej nie znamy.

Opieram sie na faktach jako zolnierz sluzacy w RP ,rabane SLD dawalo nam na bezpieczenstwo i to mi wystarcza.

Sylwia - Wto 25 Wrz, 2007 21:53

qBert napisał/a:
Sylwia napisał/a:
Tusk ma oczy diabła wystraczy :papryczka: hahahaha

bez urazy, ale po takich tekstach dochodzę do wniosku że prawa wyborcze powinno się nabywać a nie dostawać je automatycznie z dowodem... Zaznaczam że nie chodzi mi o to że napisałaś że głosujesz na PiS. Ale poproszę o jakieś poparcie swojego wyboru ewentualnie, bo to co napisałaś...

eh chyba nie zrozumiales... tak napisalam tylko :O