CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - PROSBA O ODBANANOWANIE / LYDKA WASZ ULUBIENIEC :D
LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 16:29 domez ja sie nie bronie, ja stwierdzam to co mi tata naprawde pozwala (po stracie mamy mam tylko tate),zawsze napiszesz cos nie milego na moj temat . Ale ja naprawde chce sie poprawic moze ty w to nie wierzysz ale ja tak!!! I to jest najwazniejszedomeztoz - Wto 23 Paź, 2007 16:38
LYDZIA napisał/a:
domez ja sie nie bronie, ja stwierdzam to co mi tata naprawde pozwala (po stracie mamy mam tylko tate),zawsze napiszesz cos nie milego na moj temat . Ale ja naprawde chce sie poprawic moze ty w to nie wierzysz ale ja tak!!! I to jest najwazniejsze
nie interesuja mnie twoje sprawy rodzinne... to chyba logiczne ze nie bedziesz mial we mnie poparcia... piszesz, ze ty wierzysz w swoja poprawe, i ze to jest 'najwazniejsze'... a wazniejsze jest chyba zdanie innych ludzi na ten temat a nie twoje...
imo chwyt na litosc... czyli cos czego nie lubie.LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 16:45 oj domez domez jezeli chesz powiedziec NIE to to napisz i tyle ok? tak ogolnie ja chce sie z toba pogodzic ale znajadz ciebie ty zawsze bedziesz taki jaki jestes... "chwyt na litosc" powiem ci ze az mnie zabolalo..adaxdk - Wto 23 Paź, 2007 16:49
domeztoz napisał/a:
tak bedziesz sie wszedzie ojcem broni
domeztoz napisał/a:
nie interesuja mnie twoje sprawy rodzinne
zaprzeczasz sam sobie.....
jestem za unBanemx0x - Wto 23 Paź, 2007 16:50 Temat postu: Re: PROSBA O ODBANANOWANIE - lydka 2
LYDZIA napisał/a:
a jezeli zawinie na tym serverze to dacie mi perma na cale zycie tak wiec czekam
widziałeś perma na pół życia
na nie LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 17:00 xox BOKI zrywac hahahah . chce miec szanse i bardzo o to prosze. "perm na pol zycia" xox niw wiedzialem ze jestes po "ciemnej stronie mocy "x0x - Wto 23 Paź, 2007 17:06 dla ciebie te osoby które są na nie są złę a na tak dobre :p mnie zastanawia tylko jak można skrócić perma o połowe i ile to jest, a że jestem na nie to druga sprawa nie odpowiada mi twoja postawa na serwie i forum, ale gdzie jest napisane że wszyscy mają Cię lubić, ja do tych paru osób z serwa nie należe LYDZIA - Wto 23 Paź, 2007 17:09 ok xox .ja chce tylko pograc na bydzix0x - Wto 23 Paź, 2007 17:11 a bydzia cię nie chce jaki pech wzr - Wto 23 Paź, 2007 17:13 sorry ze sie wtrace - ale jeśli będzie żył 80 lat to połowa perma (ban na życie ) - będzie po 40 latach ^^