CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Co oznacza Twój nick?
N0W!k - Wto 30 Paź, 2007 22:58 przyznam ze podczas gry ktos minapisal na pw czy nie jestem satrszym adminem;p odp nie!!! a ta osoba z pytaniem do mnie czy jestem pewien;p i.S.b - Śro 31 Paź, 2007 10:15 IrYs - hmm, nie pamiętam dokładnie, ale chyba jechaliśmy na 18-stkę z chłopakami, i wziąłem samochód od mamy, a że chwilowo nie mieliśmy fajek, to szukaliśmy po samochodzie, bo moja mama pali. I znaleźliśmy. Była tam paczka Irysów A że chłopaki mi zawsze mówili po imieniu, i cieżko było coś wymyśleć, a tamto im się spodobało, to tak już zostało 6 lat Coś mniej więcej takiego
sTeeL- szukałem jakiegoś fejka, i sie rozglądałem po pokoju spojrzałem na podkladkę "steel", i sobie wpisałem
bLuE horNet - proste, kolejny fejk, tym razem od mojego motorq, niebieskiej Hondy Hornet qBert - Śro 31 Paź, 2007 10:22 LOL, myślałem że Irys to poprostu od imienia Mam znajomego o imieniu Irek i też Irys na niego wołają Sinecod - Śro 31 Paź, 2007 10:35
qBert napisał/a:
Mam znajomego o imieniu Irek i też Irys na niego wołają
a moze pali Irysy? WEGier - Śro 31 Paź, 2007 10:36 a ja myślałem że od cukierka .... taki słodki i łagodny adaxdk - Śro 31 Paź, 2007 10:49 zanam taki kawał o Irysach albo zberezny Puma - Śro 31 Paź, 2007 11:06 A ja myślałam że od kwiatka Irysy są takie ładne i.S.b - Śro 31 Paź, 2007 11:45 i od imienia i od tego co tam wtedy było, generalnie te dwie opcje się złączyły spree - Sob 03 Lis, 2007 16:37 spree - hulanka wesoła zabawa, szaleństwo i o! Nie wierzysz? Sprawdź! klik
A czemu? Bo tak jakoś mi sie wygląd tego spodobał ^^domeztoz - Sob 03 Lis, 2007 20:02 z tego co sie orientuje to spree znaczy doslownie 'popijawa'