CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Admin roku 2007 vol.2
Plast!c - Pią 02 Lis, 2007 09:03
Cytat:
ddałem głos na Anvi-ego, żeby nie łamał się i łapał czitków
WEGier - Pią 02 Lis, 2007 09:28 zaczynam powoli trochę żałować tych wyborów chciałem dobrze a widzę powoli, że więcej z tego wychodzi złego niż dobrego ..... częściowo niektórzy mogą się poczuć pokrzywdzeni lub niedocenieni ... wcale też nie tworzyłem tego aby się "dowartościowywać" ani nic z tych rzeczy ... po prostu ostatnia edycja założona przez ciacho była fajna i śmieszna ....
z góry przepraszam osoby pokrzywdzone i proszę o anulację tematu .... nie zależy mi na jakiś "zgrzytach" w gronie/rodzinie Bydzi ....
EOT
PS ignorujcie Irysa P-C P-K - Pią 02 Lis, 2007 10:37 TRZEBA NAPINAĆ NA FORUM !! Zgrzyty i nienawiść muszą być. Wągier myślałem, że jesteś bardziej hardkorowy.
Ludzie się strasznie spieli Wiadomo, że wybory są kontrolowane przez różne służby, które cichcem dodają punkty Węgrowi bo chcą zobaczyć jak popyla na golasa pod Jasną Górą.WEGier - Pią 02 Lis, 2007 10:38
P-C P-K napisał/a:
TRZEBA NAPINAĆ NA FORUM !! Zgrzyty i nienawiść muszą być. Wągier myślałem, że jesteś bardziej hardkorowy.
Ludzie się strasznie spieli Wiadomo, że wybory są kontrolowane przez różne służby, które cichcem dodają punkty Węgrowi bo chcą zobaczyć jak popyla na golasa pod Jasną Górą.
drugi raz tego nie chcę robić nowik - Pią 02 Lis, 2007 10:42
Cytat:
Wynik będzie pokazany po zakończeniu trwania ankiety
Zakończenie ankiety za: 8 Dni, 12 Godzin, 25 Minut
Zeby nie bylo nieporozumien Sinecod - Pią 02 Lis, 2007 11:18
Cytat:
zaczynam powoli trochę żałować tych wyborów chciałem dobrze a widzę powoli, że więcej z tego wychodzi złego niż dobrego ..... częściowo niektórzy mogą się poczuć pokrzywdzeni lub niedocenieni ... wcale też nie tworzyłem tego aby się "dowartościowywać" ani nic z tych rzeczy ... po prostu ostatnia edycja założona przez ciacho była fajna i śmieszna ....
z góry przepraszam osoby pokrzywdzone i proszę o anulację tematu .... nie zależy mi na jakiś "zgrzytach" w gronie/rodzinie Bydzi ....
a wedlug mnie swietny pomysl - kazdy admin teraz wie jak wyglada w oczach graczy Bydzi, no prawie bo chcialbym oddac wiecej niz 1 glosi.S.b - Pią 02 Lis, 2007 11:32
WEGier napisał/a:
P-C P-K napisał/a:
TRZEBA NAPINAĆ NA FORUM !! Zgrzyty i nienawiść muszą być. Wągier myślałem, że jesteś bardziej hardkorowy.
Ludzie się strasznie spieli Wiadomo, że wybory są kontrolowane przez różne służby, które cichcem dodają punkty Węgrowi bo chcą zobaczyć jak popyla na golasa pod Jasną Górą.
drugi raz tego nie chcę robić
Ignorujcie jego zdanie, On nie istnieje jego nie ma, i niech wreszcie to zrozumie Rider - Pią 02 Lis, 2007 11:36 Teraz ABW przejęło kontrolę nad głosowaniem adaxdk - Pią 02 Lis, 2007 11:45 "Głosowań: 46"
Pewnie razem z głosami zostały założone 45 teczek (nie mylic z h@^)
niach niach niach
WEGier nie masz co sie niepokoic tymi wyboram nikt nie czuje sie pokrzywdzony. A chociaż nie powinien ^bamc - Pią 02 Lis, 2007 11:58 powinna byc mozliwosc oddania 3 glosow