CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Pady kompa
qBert - Śro 14 Lis, 2007 17:15 nigdy
ale po co?
podejrzewam zasilacz najbardziej bo daje ponad 10% za duże napięcie...Aqq - Śro 14 Lis, 2007 17:21
qBert napisał/a:
nigdy
ale po co?
ale co nigdy ? nigdy nie wymieniasz bateryjki ?qBert - Śro 14 Lis, 2007 17:23
Aqq napisał/a:
qBert napisał/a:
nigdy
ale po co?
ale co nigdy ? nigdy nie wymieniasz bateryjki ?
no nigdy, bo po co?Aqq - Śro 14 Lis, 2007 17:47
qBert napisał/a:
Aqq napisał/a:
qBert napisał/a:
nigdy
ale po co?
ale co nigdy ? nigdy nie wymieniasz bateryjki ?
no nigdy, bo po co?
ok sory już zrozumiałem forme, przesłanie zdania, wymień u mnie kiedyś na starym komputerze czesto gasł monitor tzn. włączał się na podgląd to jest coś takiego jak masz włączony monitor i dlugo Ciebie nie ma przy nim wtedy gaśnie i włącza się pomarańczowa dioda wtedy myślałem, że to na bank karta graf. zawiozłem do serwisu i tam powidzieli dla mnie że wystarczyla wymiana baterii na płycie głównej w ogole fajnie z ich strony, że tak powiedzieli bo rownie dobrze mogli powiedzieć, że karta do wymiany i płaciłbym nie potrzebne pieniądze, nie zaszkodzi wymienić tym bardziej że jest ona nie droga kupisz ją w pierwszym lepszym sklepie z komputerami."Problemy często tkwią w szczegółach"tiop - Śro 14 Lis, 2007 17:56 lol bateria sluzy tylko do utrzymania ustawien biosu i zegarka gdy nie ma pradu Aqq - Śro 14 Lis, 2007 19:27
tiop napisał/a:
lol bateria sluzy tylko do utrzymania ustawien biosu i zegarka gdy nie ma pradu
tiop jeżeli jesteś ekspertem to nie śmiem się kłócić bynajmiej wiem co naprawili u mnie w starym sprzęcie i jaka byla tego konkretna przyczyna a wszystko to dzialo się za sprawą baterii przez którą padł bios raz załaczał komp a po chwili rozruchu się wyłaczał, nic mu nie zaszkodzi wymieniana baterii tym bardziej że nigdy tego nie robił co z tego że służy do utrzymania ustawien biosu warto ją wymienić taki szczegół drogo nie kosztuje! pozatym nie jeden miał restarty komputera z czego wystarczyła wymiana baterii, napisz jeszcze że zasilacz 230W utrzyma jego podzespoly Dzejms - Śro 14 Lis, 2007 19:39 http://www.extreme.outervision.com/powercalc.jspqBert - Śro 14 Lis, 2007 21:23 padł zupełnie, jutro idę do serwisuAqq - Śro 14 Lis, 2007 21:25
qBert napisał/a:
padł zupełnie, jutro idę do serwisu
nie mogłeś tak odrazu Moras - Śro 14 Lis, 2007 21:36 jezeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o zasilacz