CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - Sluchawki
WOJTAS - Pią 14 Gru, 2007 23:37 true chociaz powiem ze sa dni kiedy nawet po 10/11 godz grania nie bola mnie UUUUUCHAAA WEGier - Nie 16 Gru, 2007 21:13 wziąłem jednak te http://www.komputronik.pl...pelny,id,46733/
bo mogłem sobie na firme wpisać i lepiej się jakoś czułem - jak cos to zawsze moge wymienic.
Basy były troche za duze ale nie problem bo wystarczyło zmniejszyc w mikserze.
Duzy minus - mikrofon, podejrzewam ze przez ta redukcje szumów strasznie jest wyciszony ale nie problem - jak cos kupie sobie jakis dobry mic loozem a ten odczepie i czesćqBert - Nie 16 Gru, 2007 22:48 no to wychodzi na to że mogłeś kupić jednak bez mikrofonu A chyba każde możesz wziąć na firmę?WEGier - Nie 16 Gru, 2007 22:51
qBert napisał/a:
no to wychodzi na to że mogłeś kupić jednak bez mikrofonu A chyba każde możesz wziąć na firmę?
tylko jak pisze "słuchawki komputerowe z mikrofonem"
że niby mam połączenie z baząfoXx - Nie 16 Gru, 2007 22:57 'Halo halo Mietku'
'Halo halo Franku'
siatkarz - Nie 16 Gru, 2007 23:00 wegiel, np: "zestaw sluchawkowy" i podpinasz fakture w koszta mozna wpisac prawie wszystko ^^
chyba masz w pracy neta i skype? zawsze mozesz wkrecic ze to do rozmow z kontrachentami przez skype...WEGier - Nie 16 Gru, 2007 23:04
siatkarz napisał/a:
wegiel, np: "zestaw sluchawkowy" i podpinasz fakture w koszta mozna wpisac prawie wszystko ^^
chyba masz w pracy neta i skype? zawsze mozesz wkrecic ze to do rozmow z kontrachentami przez skype...
no właśnie dlatego musiałem mieć taki "text" na FV żeby się nikt nie czepiał ....
jeszcze zobacze co powiedzą w sklepie - czy wymienią czy oddadzą kasę - jak tak to kupie jakieś inneqBert - Nie 16 Gru, 2007 23:09 kup i słuchawki i mikrofon w jednym sklepie i powiedź że chcesz mieć tak na fakturze napisane. Jak nie będą chcieli to powiesz że nie kupujesz i albo rura zmięknie albo spróbujesz w innym WEGier - Nie 16 Gru, 2007 23:14
qBert napisał/a:
kup i słuchawki i mikrofon w jednym sklepie i powiedź że chcesz mieć tak na fakturze napisane. Jak nie będą chcieli to powiesz że nie kupujesz i albo rura zmięknie albo spróbujesz w innym
właśnie wiem Q teraz jak coś tak zrobie ... ja mówiłem że akurat w tamtym sklepie mieli w indeksie creativy z mikrofonem a reszta to była na przykład sama nazwa słuchów
ogólnie rzecz biorąc - pogram kilka dni i zobacze, czy po prostu nie kupie jakiegoś dobrego mic luzem czy bede kombinował i brał ajsmaty (bo w steelach mi się uszy pocą)nowik - Pon 17 Gru, 2007 00:22 http://www.idg.pl/news/134196.html