To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pomoc - Sluchawki

WOJTAS - Pią 14 Gru, 2007 23:37

true :P chociaz powiem ze sa dni kiedy nawet po 10/11 godz grania nie bola mnie UUUUUCHAAA :)
WEGier - Nie 16 Gru, 2007 21:13

wziąłem jednak te http://www.komputronik.pl...pelny,id,46733/
bo mogłem sobie na firme wpisać i lepiej się jakoś czułem - jak cos to zawsze moge wymienic.
Basy były troche za duze ale nie problem bo wystarczyło zmniejszyc w mikserze.
Duzy minus - mikrofon, podejrzewam ze przez ta redukcje szumów strasznie jest wyciszony ale nie problem - jak cos kupie sobie jakis dobry mic loozem a ten odczepie i czesć

qBert - Nie 16 Gru, 2007 22:48

no to wychodzi na to że mogłeś kupić jednak bez mikrofonu :P A chyba każde możesz wziąć na firmę?
WEGier - Nie 16 Gru, 2007 22:51

qBert napisał/a:
no to wychodzi na to że mogłeś kupić jednak bez mikrofonu :P A chyba każde możesz wziąć na firmę?

tylko jak pisze "słuchawki komputerowe z mikrofonem" ;)

że niby mam połączenie z bazą

foXx - Nie 16 Gru, 2007 22:57

'Halo halo Mietku'

'Halo halo Franku'

xD :E :crazy: :) ;) :banan: :sciana:

siatkarz - Nie 16 Gru, 2007 23:00

wegiel, np: "zestaw sluchawkowy" i podpinasz fakture ;] w koszta mozna wpisac prawie wszystko ^^

chyba masz w pracy neta i skype? zawsze mozesz wkrecic ze to do rozmow z kontrachentami przez skype...

WEGier - Nie 16 Gru, 2007 23:04

siatkarz napisał/a:
wegiel, np: "zestaw sluchawkowy" i podpinasz fakture ;] w koszta mozna wpisac prawie wszystko ^^

chyba masz w pracy neta i skype? zawsze mozesz wkrecic ze to do rozmow z kontrachentami przez skype...

no właśnie dlatego musiałem mieć taki "text" na FV żeby się nikt nie czepiał ....

jeszcze zobacze co powiedzą w sklepie - czy wymienią czy oddadzą kasę - jak tak to kupie jakieś inne

qBert - Nie 16 Gru, 2007 23:09

kup i słuchawki i mikrofon w jednym sklepie i powiedź że chcesz mieć tak na fakturze napisane. Jak nie będą chcieli to powiesz że nie kupujesz i albo rura zmięknie albo spróbujesz w innym :D
WEGier - Nie 16 Gru, 2007 23:14

qBert napisał/a:
kup i słuchawki i mikrofon w jednym sklepie i powiedź że chcesz mieć tak na fakturze napisane. Jak nie będą chcieli to powiesz że nie kupujesz i albo rura zmięknie albo spróbujesz w innym :D

właśnie wiem Q :D teraz jak coś tak zrobie ... ja mówiłem że akurat w tamtym sklepie mieli w indeksie creativy z mikrofonem a reszta to była na przykład sama nazwa słuchów

ogólnie rzecz biorąc - pogram kilka dni i zobacze, czy po prostu nie kupie jakiegoś dobrego mic luzem czy bede kombinował i brał ajsmaty (bo w steelach mi się uszy pocą)

nowik - Pon 17 Gru, 2007 00:22

http://www.idg.pl/news/134196.html