CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - rezygnacja z S@
Moras - Śro 02 Sty, 2008 13:13 szkoda kapciu, ze rezygnujesz - skonczyly sie moje wtyki u s@
powodzenia w rl i wpadaj do nas molti - Śro 02 Sty, 2008 16:26 Rok sie dopiero zaczla, a juz tyle zmian. Ciekawe co bedzie pozniej HeSS - Śro 02 Sty, 2008 16:28 szkoda : / pzdrDzejms - Śro 02 Sty, 2008 21:02 Ludzie! Parę dni mnie nie było a tu tyleeee zmian!
Ciacho. Dzięki za dotychczasowy wkład, jak to określiłeś w "nasz serwer". Przecież tak naprawdę to głównie dzięki waszej trójce jest jak jest, i większość ze stałych bywalców czuje się tu "jak u siebie w domu" ( bo gdzie może być lepiej niż we własnej chałupie ).
Wegier. Gratulacje! Myślę, że godnie zastąpisz naszego "pro". Teraz możesz się z nim zakładać o wszystko. Nie podskoczy przecież S@. Aha! I pamiętaj kto jest Twoim najlepszym przyjacielem, kolegą, doradcą i ... ( wymyśl sobie co tam chcesz - będę tym dla Ciebie na serwku!) I love you!
<wegier> żeby nie robić OT
ROSOMAK - Czw 03 Sty, 2008 08:28 Powodzenia ciastek i.S.b - Czw 03 Sty, 2008 11:00 wiesz co ciastek ... nie jara mnie Twoja decyzja ... wielka szkoda tracić osobę, która jest na bydzi od praktycznie jej urodzenia ... zasługiwałeś na to stanowisko ... ale ... skoro tak zdecydowałeś, to widocznie tak musi być.
A WEGier jako s@ i tak go będę ignorował Vegeta - Czw 03 Sty, 2008 15:15 oj ciacho ciacho i co ty teraz poczniesz bez nas?? na pewno nie bedzie tobie lepiej w tej nowej pracy .. zaczniesz tesknic... i wrocisz do nas... pozdrowionka stary byku...SiD - Czw 03 Sty, 2008 17:15 ;o ;o Siateczkowy otwor