CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - doradz zestaw
Bo$s - Sob 22 Mar, 2008 12:45
domeztoz napisał/a:
Intel Core2 Quad
Na cholerę Ci to? Żeby wypakować rar-a w 0.02 sekundy szybciej? Programy, które obsłużą poprawnie Quada policzysz na palcach jednej ręki po amputacji dwóch palców. Większość proramów, które obsługują wielowątkowość przy quadach robi tak, że niby wykorzystuje te 4 rdzenie, ale gdy "zsumujesz" to wykorzystanie to wychodzi na to, że program wykorzystuje moc obliczeniową jedynie z dwóch rdzeni. Powtarzam jeszcze raz. Nie wyrzucaj kasy w błoto! Jak już musisz ją wydać to kup Core2 Duo, a resztę wpłać na pajacyka.x0x - Sob 22 Mar, 2008 12:54 nie słuchaj bossa nie wpłacaj na pajacyka przyśle ci nr konta na który wpłacisz i będziesz widział że dobrze zainwestowałeś kase w0mbat - Sob 22 Mar, 2008 12:57
Bo$s napisał/a:
Nie wyrzucaj kasy w błoto! Jak już musisz ją wydać to kup...
mi lepsiejsza karte graficzna do kompadomeztoz - Sob 22 Mar, 2008 14:32
Bo$s napisał/a:
domeztoz napisał/a:
Intel Core2 Quad
Na cholerę Ci to? Żeby wypakować rar-a w 0.02 sekundy szybciej? Programy, które obsłużą poprawnie Quada policzysz na palcach jednej ręki po amputacji dwóch palców. Większość proramów, które obsługują wielowątkowość przy quadach robi tak, że niby wykorzystuje te 4 rdzenie, ale gdy "zsumujesz" to wykorzystanie to wychodzi na to, że program wykorzystuje moc obliczeniową jedynie z dwóch rdzeni. Powtarzam jeszcze raz. Nie wyrzucaj kasy w błoto! Jak już musisz ją wydać to kup Core2 Duo, a resztę wpłać na pajacyka.
Intel Core2 Duo E4500 2,2GHz <--- to?!?!?!?!
wombat nie ma sprawy ale wiesz.... foty CyCa na priwa...
psc: czym tamte ramy sie rozna? no poza cena...psychic - Sob 22 Mar, 2008 15:01 w dodatkowych informacjach masz na stronie ;d
te drozsze lepszy radiator maja, troche inne timingi, jakeis tam technologie itp
ogolnie jakosciowo lepsze x0x - Sob 22 Mar, 2008 15:04 tamte ramy ogólnie są szybsze i wydajniesze ale ty tej różnicy chyba nie będziesz zauważał
Cytat:
Intel Core2 Duo E4500 2,2GHz <--- to?!?!?!?!
mam ten sam i nie narzekam wszystko bez problemu chodz domeztoz - Sob 22 Mar, 2008 15:15 no tak. ale czy oplaca sie kupic cos lepszego jezeli chodzi mi tylko o wys wydajnosc w grach?WOJTAS - Sob 22 Mar, 2008 15:16 omg w taki sposob to ty nigdy nic nie kupisz...domeztoz - Sob 22 Mar, 2008 15:18 hehe dokladnie... kompa juz od 3 lat kupuje i kupuje.... i kupuje... i... kupuje bo non top czekam az cosik stanieje i tak kolo sie zamyka... ale teraz juz na bank kupujepsychic - Sob 22 Mar, 2008 15:19 no ba
ja na pamieciach bym nie oszczedzal
pozniej timingi zmienisz w biosie i bedzie chulac jak nic