CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Długi weekend
qBert - Czw 22 Maj, 2008 12:45 z bydziaków to wszyscy co są na fotach. No tam na zdjęciu pcka w tle siedzi Sławek, też gra czasem na bydzi. Slize coś tam się wykręcał dziewczyną, irek coś też wspominał o lonku, ale także się nie zjawił. Olce usunęli zęby i była opuchnięta dlatego też nie przyszła.
WEGier, jeszcze możesz na dzisiaj przyjechać. Chłopaki pojechali teraz gdzieś się pokręcić po mieście ale wieczorem to chyba znów coś łykniemy Viper - Czw 22 Maj, 2008 13:08 Dajcie adres qBert - Czw 22 Maj, 2008 13:14 Radość
Jeśli mielibyście przyjechać to przecież byśmy was odebrali z jakiegoś miejsca znanego w Warszawie.potek - Czw 22 Maj, 2008 14:01 jak chcecie coś na mazury to zapraszam do mnie na jeziorko świętajno (miejscowość narty/warchały). Nad jeziorkiem są pola namiotowe ew. domki / dom do wynajęcia. Jeziorko pierwsza klasa czystości, woda bardzo przejrzysta etc.
eeee mial napisac na gadu, do tej pory nic nie dostalem : DqBert - Czw 22 Maj, 2008 14:13 to dzisiaj wpadnij.domeztoz - Czw 22 Maj, 2008 14:36 no faktycznie pienkniawo tam... jak mazury to bym sie pisal... ale z doswiadczenia wiem ze bedzie masa redneckow... i ogolny tlok... qBert - Czw 22 Maj, 2008 15:00 Dobra, planowanie zlotu przenieście sobie do jednego z wielu poprzednich tematów.
No i ostatnia kwestia, że na taki zlot w grę wchodzi tylko Bydgoszcz lub Warszawa, tak aby z całej polski było w miarę niedaleko. Ale to i tak nie temat na takie dywagacje.P-C P-K - Czw 22 Maj, 2008 16:22 JA to proponuje, jesli chodzi o zlot, do zakopanego! Jedziemy do wrocka, bierzemy ekipe wroclawska i kolumny raduka i jedziemy do zakopanego. Co wy na to?x0x - Czw 22 Maj, 2008 16:29 zakopane dobry pomysł niedaleko mam