To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Zmniejszenie częstotliwości powtarzania map

Anvi - Pon 16 Cze, 2008 15:43

w0mbat napisał/a:
nie wiem czy tylko ja ale zauwazylem ze jak byl staly MC to zawsze byl pelen serw

Dokladnie tez to pamietam, odkad doszedl rockthevote i votowanie map to calkiem sie pozmienialo, wtedy wiedziales co bedzie kolejne, czesc osob wychodzila ale za to byla szybka zmiana, pamietam ze nawet okolo 30-40 min sie czekalo na wejscie na server.

Wiec co do zmiany jestem na TAK, zawsze na TAK jesli chodzi o jakies pozytywne zmiany na serverze.

adaxdk - Pon 16 Cze, 2008 17:09

to moze na okres miesiaca zrobic stały MC ?
Moras - Pon 16 Cze, 2008 17:18

Anvi napisał/a:
w0mbat napisał/a:
nie wiem czy tylko ja ale zauwazylem ze jak byl staly MC to zawsze byl pelen serw

Dokladnie tez to pamietam, odkad doszedl rockthevote i votowanie map to calkiem sie pozmienialo, wtedy wiedziales co bedzie kolejne, czesc osob wychodzila ale za to byla szybka zmiana, pamietam ze nawet okolo 30-40 min sie czekalo na wejscie na server.

Wiec co do zmiany jestem na TAK, zawsze na TAK jesli chodzi o jakies pozytywne zmiany na serverze.

ja tez pamietam - ze gralem od 15 i czekalem na d2 przez pol dnia , bo ciagle jakies zj*** mapy musielismy grac , bo nie znalazlo sie kilku ogarnietych co by na mapy 'normalne' votowali.. Wiadomo, ze tez ciagle d2 czy inne najbardziej populrne w kolko grac nie mozna, ale wlasnie od tego jest rockthevote zeby to jakos w miare urozmaicic.

qBert - Pon 16 Cze, 2008 17:19

adaxdk napisał/a:

to już jest offtop. Bo nie tego dotyczy temat.
To ja też.
Ale ok. A na następny miesiąc stały MC - d2 -> nuke -> inferno -> cpl_mill i tak cały czas. Ok?
A potem porównamy w którym miesiącu było więcej ludzi średnio na serwerze i wybieramy tą opcję. Pasi?

potek - Pon 16 Cze, 2008 17:28

ja bym na okres testowy przywrócićł MC, nie pamiętam kiedy ostatnio grałem np. cpl_fire, de_survivor, militie, assault_2006.
siatkarz - Pon 16 Cze, 2008 17:49

nie do konca wiem o co chodzi bo nie chce mi ise tego wszystkiego czytac... ale NIE NIE NIE
adaxdk - Pon 16 Cze, 2008 18:02

qBert napisał/a:
Pasi?

pasi

MIKAS - Pon 16 Cze, 2008 18:03

adaxdk napisał/a:

ano

foXx - Pon 16 Cze, 2008 19:07

Amen.

Dajcie miesiąc różności i miesiąc standardy jak tak bardzo chcecie, założę się z każdym że standardy wygrają.

domeztoz - Pon 16 Cze, 2008 21:45

jak byl staly mc to tez byly problemy... a niektorzy grali codziennie w tych samych godzinach i codziennie te same mapy... nie moja wina ze niektorzy 'gracze' nie umieja (przy obecnym stanie rzeczy) wpisac na say'u 'rockthevote'... a co dopiero 'votemap' w konsoli... lubie grac mapy niestandardowe raz na jakis czas... albo calkiem nowe mapy... albo rimejki wiec zmnieniam zdanie i mysle ze mozna by ustawic co 8 map.