http://www.fotosik.pl/pok...68d1507718.html oba zdjecia z telefonu wiec sory hajty za takie low...potek - Czw 11 Wrz, 2008 15:13 ja nie mam jakiegoś super apartu tylko canona s5, dostałem go za free z serwisu canona . Oddałem do naprawy s1 powiedzieli ze nie mają cześci to dadzą mi s5 za free Fotki dodam później bo nie mam czsu wzr - Pią 12 Wrz, 2008 18:54 Nie słuchaj ich. Ani Pentax, ani Canon, ani Nikon, ani nawet Sony. Zobaczycie - Fuji zaprezentuje nowe Fufu S4Pro z 5-cioma dodatkowymi pikselami na matrycy Super-hiperCCD. Ponoć będzie miał taką rozpiętość tonalną, że będzie robił zdjęcia nawet z deklem założonym na obiektywie. Fantastyczna sprawa dla zapominalskich.Yahu - Nie 14 Wrz, 2008 22:49 TO ZWAŁA
wrócilem z czech to moze pozniej cos wrzuce wzr - Pon 15 Wrz, 2008 21:49 Yahu, a takie pytanko, Ty te fotki obrabiasz w jakimś programie czy takie same wychodzą ( tylko bez beki ze mnie prosz.... qBert - Pon 15 Wrz, 2008 22:19
pOw poW napisał/a:
Yahu, a takie pytanko, Ty te fotki obrabiasz w jakimś programie czy takie same wychodzą ( tylko bez beki ze mnie prosz....