To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - To Mnie wlasnie irytuje..

tryvial - Śro 15 Paź, 2008 06:12

[/quote] i oczywiście jechałeś lewym pasem (co zapomniałeś dodać). Też bym ci to zrobił. W Polsce jest ruch prawostronny i *cenzura* mnie obchodzi, że ktoś jedzie lewym 60-siątką. Może akurat ja teściową po zawale wiozę do szpitala :[ :faja: [/quote]

a mnie **** obchodzi, że ktoś chce jeździć po mieście więcej niż 70ką - jak ma taki kaprys to niech się buja na prawy pas i tam sobie nidforspiduje :rotfl: albo niech wniesie o zmiane predkosci dopuszczalnej
a ruch prawostronny ok, przestrzegam, ale poza miastem, w mieście są ograniczenia

WEGier - Śro 15 Paź, 2008 08:08

jakbym widział akcję z JOBa hahahahahahahhahahahahahaha

http://pl.youtube.com/watch?v=7QeS7TSGUec

opar - Śro 15 Paź, 2008 09:38

heh tryvial - jak można przestrzegać ruchu prawostronnego ale poza miastem - jeśli właśnie większość jezdni dwupasmowych jest w mieście ... (pomijam te autostrady)
z tego wnioskuje, że oczekujesz, żeby każdy przestrzegał prędkości a sam nie przestrzegasz zasady ruchu prawostronnego, czyli obowiązek trzymania się prawej strony jezdni...

Więc odnosząc się do twojej wypowiedzi mógłbym rzec : prędkość ok, przestrzegam, ale poza miastem ...

a to, że prawa strona jest gorsza jakościowo to chyba odpowiednia prędność powinna zminimalizować odczucia podczas jazdy...

co do dawania światłami - to mnie też to drażni, ale rzadko mam taki widok w tylnim luterku :)

tryvial - Śro 15 Paź, 2008 09:58

opar napisał/a:
heh tryvial - jak można przestrzegać ruchu prawostronnego ale poza miastem - jeśli właśnie większość jezdni dwupasmowych jest w mieście ... (pomijam te autostrady)
z tego wnioskuje, że oczekujesz, żeby każdy przestrzegał prędkości a sam nie przestrzegasz zasady ruchu prawostronnego, czyli obowiązek trzymania się prawej strony jezdni...

Więc odnosząc się do twojej wypowiedzi mógłbym rzec : prędkość ok, przestrzegam, ale poza miastem ...

a to, że prawa strona jest gorsza jakościowo to chyba odpowiednia prędność powinna zminimalizować odczucia podczas jazdy...

co do dawania światłami - to mnie też to drażni, ale rzadko mam taki widok w tylnim luterku :)

ech robi sie z tego kołomyja...nie wiem jakimi drogami jezdzisz opar, ale ja najczesciej poza miastem jezdze dwupasmowymi...moze za malo poza miastem jezdze :papa2:
a jesli nie zamierzam cisnac zjezdzam zawsze na prawy pas i nie utrudniam ruchu, a jak mi ktos nie zjedzie to go wyprzedzam i tyle i nie daje swiatlami, bo jak mocy brakuje w aucie to siedziec z tylu a nie wyprzedzac :faja:
jesli natomiast w miescie ktos probuje mnie zmusic do ustapienia mu i zjechania na pas wolniejszy to mam na to wyje*** najczesciej, miasto nie jest od tego zeby robic wyscigi i tyle (napisalem z jaka predkoscia jade lewym pasem - 70km).

a w ogole to BTW topicu - irytuja mnie jeszcze niedopowiedzenia, ktore powoduja nieporozumienia :rotfl2:

opar - Śro 15 Paź, 2008 11:18

heheh no to ja nie wiem...
mnie drażnią jezdnie jednopasmowe (jeden pas w jednym kierunku, oczywiście zawsze jest i jeden w drugim kierunku), a w szególności:

Toruń - Bydgoszcz - nr 80 i 15,
Toruń - Włocławek - nr 1
Toruń - Gdańsk - nr 1
i wszystkie są jednopasmowe... gdzie Ty jeździsz ?? :P chyba na Poznań z Bydgoszczy, bo tam kawałek jest dwupasmówka ... a no i na Szczecin z Bydgoszczy - też kawałek jest dwupasmowa :P

tryvial - Śro 15 Paź, 2008 12:08

to ja powiem tak, bo nie chce mi sie rozpisywac :P
jak zobaczycie zoltego seata co nie chce zjechac jak mu dajecie swiatlami albo nawet celowo zwalnia :cfaniak: to ja :twisted:
pozdro :]

nappy - Śro 15 Paź, 2008 14:47

Co mnie irytuje?

Je&*!@#* Illustrator który ma do dyspozycji 4gb ramu potrafi zamulić przy projekcie plakatu A3 (150dpi). No ch*j moze czlowieka strzelic jak przy wektorach nagle zwis na kilka sekund.

KURDWA.

potek - Śro 15 Paź, 2008 18:06

tryvial napisał/a:
jak zobaczycie zoltego seata co nie chce zjechac jak mu dajecie swiatlami albo nawet celowo zwalnia :cfaniak: to ja :twisted:

za jaja bym takich jak Ty powiesił. jak w sobote wracałem z wawy (okolice łomianek) ładna 2-u pasmowa droga. Jadą tacy lewym pasem widzą ze się coś do nich szybko zbliża, nawet nie zjadą tylko dalej lewym 80 jadą. bo to oni są szybcy....

tryvial - Śro 15 Paź, 2008 18:19

potek napisał/a:
tryvial napisał/a:

za jaja bym takich jak Ty powiesił. jak w sobote wracałem z wawy (okolice łomianek) ładna 2-u pasmowa droga. Jadą tacy lewym pasem widzą ze się coś do nich szybko zbliża, nawet nie zjadą tylko dalej lewym 80 jadą. bo to oni są szybcy....

najpierw sie czytać ze zrozumieniem potek naucz, potem możesz za jaja wieszać :[
dla jasnosci przypomne: "mnie najbardziej irytuje jak ktos podjezdza autem pod dupe jak jade po miescie 70 i daje dlugie swiatla ze mam niby pas zmienic"
widzisz tu gdzies slowo o jezdzie poza miastem? :[ inna kwestia ze dwupasmowki dwupasmowkom nierowne. w bdg nie ma takich odcinkow jak wwa-łomianki. akurat w mscu gdzie mi koles swiatelka dawal jest ograniczenie do 40 (fordon przed mostem, dla wtajemniczonych)
w mieście nie cierpie jak ktos mi wymusza zjechanie, bo on jest qwa mega szybka gwiazda i dupeczke wiezie, albo se umba umba wlaczyl i go ponosi.

Sinecod - Śro 15 Paź, 2008 19:55

mnie ***cenzura*** ten ***cenzura*** office 2007 !! !!!!!!!!