To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Konkurs na NAWIĘKSZEGO NABIJACZA POSTOW

adaxdk - Sob 13 Gru, 2008 00:08

i nikt na mnie nie zagłosował ... i niech mi ktos powie jeszcze ze offtopuje ... zbanuje, a przyczynę wymyśle, dowody w paicie zrobie ... :twisted:
Aqq - Sob 13 Gru, 2008 00:09

adaxdk napisał/a:
i nikt na mnie nie zagłosował ... i niech mi ktos powie jeszcze ze offtopuje ... zbanuje, a przyczynę wymyśle, dowody w paicie zrobie ... :twisted:

juz nie kozacz ze jestes taki pr0 w paincie xD kazdy wie ze z Pumą jesteście malzenstwem OT ;]

adaxdk - Sob 13 Gru, 2008 00:14

... nikt mi nic nie udowodnił !!
bamc - Sob 13 Gru, 2008 16:11

mnie nawet pod uwage nie brali :D bo jednak moje OT mają ukrytą głęboką myśl! :D
no. 10 - Sob 13 Gru, 2008 18:24

bamc napisał/a:
mnie nawet pod uwage nie brali :D bo jednak moje OT mają ukrytą głęboką myśl! :D

Ciebie nikt pod uwage nie bral bo jestes mniejszy od pumy :crazy: :crazy: :hahaha: :hahaha:

domeztoz - Sob 13 Gru, 2008 18:37

zrobcie sobie oddzielny temat :banan:
Puma - Nie 14 Gru, 2008 13:38

Rolas ;] Nie wiem czy zauwazyles ale jak narazie nic nie OT wiec skoncz juz te swoje czerstwe gadki bo to sie zaczyna robic nudne ;]
qBert - Nie 14 Gru, 2008 13:45

Puma napisał/a:
Rolas ;] Nie wiem czy zauwazyles ale jak narazie nic nie OT wiec skoncz juz te swoje czerstwe gadki bo to sie zaczyna robic nudne ;]

szczerze powiem że mam takie samo zdanie... Akurat Puma nie offtopuje najwięcej, to że za sobą możecie nie przepadać to mi wisi, ale faktycznie już nudne to gadanie o OT pumy...

Sinecod - Nie 14 Gru, 2008 13:59

dobra przyznaje sie to ja :rotfl:
no. 10 - Nie 14 Gru, 2008 15:10

Moze i faktycznie przesadzam, szukam dziury w calym bo cie nie lubie. dobra koncze sorry