CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Nowe mapy na ¦więta?
Anvi - Pi± 12 Gru, 2008 12:16 opar, tak jak napisal Qbert, kiedys nie bylo AR, ja co prawda nie mialem wtedy tutaj admina, ale w tamtych czasach na patchu 1,5 adminowalem inny server tp.lydka - Pi± 12 Gru, 2008 14:21 ale jest przeglosowane wiec po co sie kłócicie ?opar - Pi± 12 Gru, 2008 14:37 Ja tylko sugeruję problemy jakie mog± wynikn±ć... skargi, nie potrzebne spięcia.... - tylko i wył±cznie... Pewnie więcej kar będzie się sypało, bo jeden za rasz dostanie upomnienie, drugi slay-a i mu żyłka omal nie pęknie, rzuci mięsem i mamy kolejny paragraf .
Nie mówię, że to nie jest do ogarnięcia. S@ podejm± decyzję i się będzie robić co będzie niezbędne.
hehe - i nie musicie sie powtarzać po koleji,że kiedys nie było stref
Wiedziałem, że lepiej się nie odzywać ja wiedziałem ... qBert - Pi± 12 Gru, 2008 15:06 po pierwsze - slay bezwzględnie za raszowanie -> 2 slay -> 3 kick
po drugie - admin ma zawsze rację więc o jakich Ty kłótniach mówisz.
Mimo że pomysł z tymi mapami uważam za nędzny to piszę to tylko po to, aby było jasne - bez AR dobry admin też sobie poradzi...MIKAS - Pi± 12 Gru, 2008 16:20 ze tak powiem: pieprzyc strefy Gramy, bo gramy, na tych mapach nie da sie zrobic stref, a poza tym swieta tuz tuz, wiec mam nadzieje, ze niektorym woda sodowa splynie i powinno byc calkiem przyjemnie. Nie zakladajcie od razu, ze sie wszystko nie uda, bo sprobowac zawsze mozna, a jak widzimy, gracze sa zdyscyplinowani i we can do it Anvi - Wto 23 Gru, 2008 10:50 To jak będzie z tymi mapkami ? ¦więta tuż tuż x0x - Wto 23 Gru, 2008 10:53 CHCEM NOWE PLANSZE NA SERWIE (ostatnio coraz popularniejszy staje się OILRIG i serwer pełny )Uczulony` - Wto 23 Gru, 2008 15:16 cs_bikini losieAnvi - Wto 23 Gru, 2008 16:56 dajcie bikini to w basenie bede plywal MIKAS - Wto 23 Gru, 2008 18:02 jest bikini juz dawno...