CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Bydzia i lagoza
teczufka - Pią 07 Paź, 2005 18:07 Ze wzgledu na wypowiedzenie umowy na wynajem studnienek kanalizacyjnych i daszkow przez społdzielnie M.S.M Zrzeszenie w Fordonie, TELSTEN byl zmuszony przeniesc sprzet do transmisji TV kalbowej oraz dostepu do sieci internet w inne miejsce. Sprzet przenosza juz od 5.10.2005 a koniec przeniosin nie jest blizej znany. To jest powodem takich lagow, gdy skonczy sie "przeprowdzka" wszystko powinno wrocic do normy bbl` - Pią 07 Paź, 2005 18:09
teczufka napisał/a:
Ze wzgledu na wypowiedzenie umowy na wynajem studnienek kanalizacyjnych i daszkow przez społdzielnie M.S.M Zrzeszenie w Fordonie, TELSTEN byl zmuszony przeniesc sprzet do transmisji TV kalbowej oraz dostepu do sieci internet w inne miejsce. Sprzet przenosza juz od 5.10.2005 a koniec przeniosin nie jest blizej znany. To jest powodem takich lagow, gdy skonczy sie "przeprowdzka" wszystko powinno wrocic do normy
No ja mysle, bo sie grac nie da .LOLA - Sob 08 Paź, 2005 17:40 rzeczywiscie lagi sa spore.. ostatnio nawet tak sie wkurzylam bo myslalam ze to moj net cos szwankuje i zadzwonilam do vectry... pan przyszedl 'niby' cos mi tam naprawil a bydzia znow laguje. Tylko teraz juz wiem ze to nie z winy mojego neta.
Zrobcie cos AdAMoS - Nie 09 Paź, 2005 00:36 No no czekam na naprawe Znowu bede mogl wchodzic na serwa i krecic beki/ LOLA moge cie dotknac ? ritarded l. - Nie 09 Paź, 2005 12:03 ada mos przestan nabijac posty :|AdAMoS - Nie 09 Paź, 2005 12:16 Dlaczego? Ja chce tak robic, zebym pozniej mogl zrobic skrina i sie pochwalic tym,ze jestem aktywnym uzytkownikiem na forum
EJ vortex wez przestan... gdybym ja mial wskazywac palcami kto tutaj se posty nabija to bym sobie chyba palce polamal...ritarded l. - Nie 09 Paź, 2005 12:18 sorry ale wlazisz na forum nie czytasz tematu nawet i dopisujesz jakis bezsens do ostatniego posta .:Solid_Snake:. - Nie 09 Paź, 2005 12:29 Nie ot'owac, a adamos szadap bo dostaniesz kolejnego w karierze warrninga bukers - Pon 10 Paź, 2005 06:58 ej ludzie na bydzi nie da się grać takie lagi, że nie porozumienie !
Ze wzgledu na wypowiedzenie umowy na wynajem studnienek kanalizacyjnych i daszkow przez społdzielnie M.S.M Zrzeszenie w Fordonie, TELSTEN byl zmuszony przeniesc sprzet do transmisji TV kalbowej oraz dostepu do sieci internet w inne miejsce. Sprzet przenosza juz od 5.10.2005 a koniec przeniosin nie jest blizej znany. To jest powodem takich lagow, gdy skonczy sie "przeprowdzka" wszystko powinno wrocic do normy