To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - Bydzia i lagoza

teczufka - Pią 07 Paź, 2005 18:07

Ze wzgledu na wypowiedzenie umowy na wynajem studnienek kanalizacyjnych i daszkow przez społdzielnie M.S.M Zrzeszenie w Fordonie, TELSTEN byl zmuszony przeniesc sprzet do transmisji TV kalbowej oraz dostepu do sieci internet w inne miejsce. Sprzet przenosza juz od 5.10.2005 a koniec przeniosin nie jest blizej znany. To jest powodem takich lagow, gdy skonczy sie "przeprowdzka" wszystko powinno wrocic do normy :)
bbl` - Pią 07 Paź, 2005 18:09

teczufka napisał/a:
Ze wzgledu na wypowiedzenie umowy na wynajem studnienek kanalizacyjnych i daszkow przez społdzielnie M.S.M Zrzeszenie w Fordonie, TELSTEN byl zmuszony przeniesc sprzet do transmisji TV kalbowej oraz dostepu do sieci internet w inne miejsce. Sprzet przenosza juz od 5.10.2005 a koniec przeniosin nie jest blizej znany. To jest powodem takich lagow, gdy skonczy sie "przeprowdzka" wszystko powinno wrocic do normy :)

No ja mysle, bo sie grac nie da :P .

LOLA - Sob 08 Paź, 2005 17:40

rzeczywiscie lagi sa spore.. ostatnio nawet tak sie wkurzylam bo myslalam ze to moj net cos szwankuje i zadzwonilam do vectry... pan przyszedl 'niby' cos mi tam naprawil a bydzia znow laguje. Tylko teraz juz wiem ze to nie z winy mojego neta.

Zrobcie cos :)

AdAMoS - Nie 09 Paź, 2005 00:36

No no czekam na naprawe :P Znowu bede mogl wchodzic na serwa i krecic beki/ LOLA moge cie dotknac ? :mrgreen:
ritarded l. - Nie 09 Paź, 2005 12:03

ada mos przestan nabijac posty :|
AdAMoS - Nie 09 Paź, 2005 12:16

Dlaczego? Ja chce tak robic, zebym pozniej mogl zrobic skrina i sie pochwalic tym,ze jestem aktywnym uzytkownikiem na forum !! !!

EJ vortex wez przestan... gdybym ja mial wskazywac palcami kto tutaj se posty nabija to bym sobie chyba palce polamal...

ritarded l. - Nie 09 Paź, 2005 12:18

sorry ale wlazisz na forum nie czytasz tematu nawet i dopisujesz jakis bezsens do ostatniego posta :/
.:Solid_Snake:. - Nie 09 Paź, 2005 12:29

Nie ot'owac, a adamos szadap bo dostaniesz kolejnego w karierze warrninga :twisted:
bukers - Pon 10 Paź, 2005 06:58

ej ludzie na bydzi nie da się grać takie lagi, że nie porozumienie !

Wiecie coś o tym? :E

P.S.
naprawcie to.

:rotfl2: :rotfl2:

kill - Pon 10 Paź, 2005 12:14

[ Dodano: Pon 10 Paź, 2005 13:14 ]
teczufka napisał/a:

prosze bardzo bUq ;]