CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Śmieszny i zarazem żałosny ban!!!
Anonymous - Śro 20 Lip, 2005 00:44
DzejmsBlond 'oo7' napisał/a:
Pięć razy cytowano sława Minuta Proponuję wpisać jako punkt do regulaminu.
dodano pkt 4.6.
yello napisał/a:
Polityka z czasow PRL-lu, [ ] kiedy na polkach sklepowych znalesc mozna bylo tylko butelki z Octem... Panowie mamy 21 wiek bez graczy forum i serwery CS Fusion by nie istnialy... Smutne ale prawdziwe...
wiesz, w Twojej wypowiedzi jest mały szczególik pominięty, Sulek swoją popularność zawdzięcza wysokiemu poziomowi kulturalnemu i klimatowi co jest rownoznaczne z brakiem (banem) takich właśnie graczy jak Adamos.yello - Śro 20 Lip, 2005 01:00
Cytat:
Sulek swoją popularność zawdzięcza wysokiemu poziomowi kulturalnemu i klimatowi
A czym jest ten klimat... ? To wlasnie gracze, ich zachowania , poczucie humoru , texty , zgranie... Jesli wiekszosc graczy jest za Adamosem to cos w tym musi byc nie uwazasz... Dla nich on takze jest czescia klimatu tego serwera czy serwerow. Fakt na poczatku moze zachowywal sie zbyt pewnie ale teraz jest zupelnie inaczej. Grales z nim ostatnio ? Niestety nie ma Cie za czesto na serwie [ albo moze ja Cie nie widuje ] gdybys byl sam bys zobaczyl jaka kulture gry przedstawia ten czlowiek. Wedlug mnie teraz jest naprawde okAnonymous - Śro 20 Lip, 2005 01:03 Powtórzę jeszcze raz: gdzie jest ta większość?? Bo czytając chociażby ten temat odniosłem raczej odwrotne wrarzenie.
A skoro Adamos jest niby taki ok ostatnio to skąd te teksty w logach??iRu - Śro 20 Lip, 2005 01:06 hmm Gepardzik nie wskazywałem na nikogo palcem więc proszę mi nie pisać o moim poziomie intelektualnym bo tym samym wyznaczasz swój! i bardzo mnie to denerwuje! Wiesz co powiem w ten sposób bo nie chce mi sie odpisywać widząc jak bronisz się rekami i nogami... Sprawa jest prosta ...serw jest twój dzięki temu możemy tam grać za to respect, ale gracze tworzą klimat na serwerze ty to jakoś nadzorujesz ale ,nie podoba mi się w jaki sposób i zresztą nie tylko mi 'chodzi głównie o tą sytuację' . W sumie to nie daleś żadnej konkretnej odpowiedźi na mojego posta...to nie jest post skierowany tylko i wyłącznie do twojej osoby ale do wszystkich tych którzy lubią ciągnąć jedna historię w nieskończoność!
Tofik ---> n/c
Vortex ---> zgadzam się ale jak już napisałem wyżej nie ma sensu rozpamiętywać czegoś co bylo a czego nie ma już , chłopak wie co było doskonale i po co to dalej ciągnąć
Wstawiam się za nim ponieważ lubię z nim grać i szkoda gdyby go zabrakło na serwerze i to nie jest tylko moje zdanie, a pojedyńcze logi nigdy nie odzwierciedlą tego jak naprawde jest...a Ty Gepardzik nie możesz tego wiedzieć bo jak sam mówiłeś nawet nie wiesz czy z nim grałeś... Ogólnie szkoda czasu na konflikty... nie o to chodzi.i.S.b - Śro 20 Lip, 2005 01:08 hmmm Adamos i ban...i to jeszcze perm...ciekawe dlaczego, bo z tego co widze, to jest wszystko wyssane z palca, nie oszukujmy sie, niektorzy admini nie mogli sie pogodzic z jego skillem, bo koles ma 16 lat i jest najlepszy na servie...ktos nawet go o cheaty posądzał...to wszystko jest żałosne...co wogole sie dzieje z cs fusion, keidys to byl spoko serv, gralo sie na loozie, a teraz ktos chcial stworzyc "doskonaly,idealny serv"...i tym spobem, wiekszosc lepszych graczy nie bedzie grala i automatyczne spadnie poziom serva...ale tego chca chyba admini, aby wreszcie byli n1 na servie... n/c
Korzystając z okazji pozdro dla normalnych graczy od: nG|IrYs & nG|AiKoN :-)))iRu - Śro 20 Lip, 2005 01:13 W odpowiedzi na twojego posta zamieszczam listę osób ktore są za odbanowaniem:
Mało ? 70% użytkowników którzy wzięli udział w dyskusji...domaz - Śro 20 Lip, 2005 01:22 Tez sie wstawiam za adamosem moze byl pyskaty ale chyba sie troche zmienil i za to go karac? Te logi tez sa dla mnie troche smieszne bo pojedyncze zdania wyrwane z kontekstu ciekawe jakby one wygladaly w obszerniejszej wersji. Jesli uznajemy zasade "dajcie mi czlowieka a paragraf sie znajdzie" to spoko - wasz wybor ale mysle ze klimat na serwerze sie w ten sposob nie poprawi. Wg. mnie jakby tak na upratego szukac to na 50% ludzi znalazlby sie jakis haczyk. Wszyscy wiemy ze jak adamos jest na serwerze to oprocz gry mozna sie tez troche posmiac i nikomu to nie przeszkadza. Nie sadze ze tym banem Gepard chcesz pokazac swoje mestwo (;>) czy cus to jest w koncu twoj serw - twoje wybory. Ale skoro sam mowisz ze z nim nie grales to nie wiesz jak sie teraz zachowuje. Wiec ladnie prosze przemysl to jeszcze raz a jak sie dobrze zastanwosiz to moze jakas ankietka mala czy cos Anonymous - Śro 20 Lip, 2005 01:23
IrYs napisał/a:
hmmm Adamos i ban...i to jeszcze perm...ciekawe dlaczego, bo z tego co widze, to jest wszystko wyssane z palca, nie oszukujmy sie, niektorzy admini nie mogli sie pogodzic z jego skillem, bo koles ma 16 lat i jest najlepszy na servie..
inny komentarz mi do głowy nei przychodzi
iRu napisał/a:
W odpowiedzi na twojego posta zamieszczam listę osób ktore są za odbanowaniem:
Mało ? 70% użytkowników którzy wzięli udział w dyskusji...
8 z 24 to 70%?? a jaka to matematyka?? normalnie licząc to wychodzi 33% za odbanowaniem, a co ciekawe, nagle kilka osób zaczęło się udzielać w tym temacie jak tylko Adamos został zbanowany... ciekawe czemu akurat teraz... a wcześniej to cisza...yello - Śro 20 Lip, 2005 01:25 jestem za
a co ciekawe, nagle kilka osób zaczęło się udzielać w tym temacie jak tylko Adamos został zbanowany... ciekawe czemu akurat teraz... a wcześniej to cisza...
Bo go lubimy i chcemy z nim grac na naszych ulubionych serwach? Chyba najprostsze rozwiazanie.
Nieeeee tak naprawde daje nam 5zl od kazdego madrego zdania ktore tu napiszemy....bezsens