CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Skarga na admina sidney polak alcoholique
nowik - Śro 24 Sie, 2005 20:49 wiedzialem ze jestem The Best
Bubel i dobrze ze poszedl bo przynajmniej znosic go na forum nie musze...patterson - Śro 24 Sie, 2005 20:58 oooo jakaś afera a mnie tu nie ma
już jestem
a na powagę to rozdać jednemu za lamki , a drugiemu za obelgi na forum po warningu, albo nawet 2 i koniec.
A tak po zatem to sprawa przezwisk na serwie już wypływała i widzę ,że nie uczą się niektórzy na błędach. Przypomnę precedens w sprawie Solida, kiedy ktoś nie życzy sobie być przezywanym (nawet dla żartu bez złych intencji) to ma do tego prawo, a jako ludzie cywilizowani, a nie murzyn w buszu powinniśmy przyjąć to do wiadomości i zaprzestać przezywania . Problem jest błahy, wystarczy się dogadać.
Nie podoba się / nie zna się ktoś na żartach = przestaje go tak nazywać i po problemie, a wy ciągniecie swoje.
po warningu, Ronin da po klapsie i spać
Anonymous - Śro 24 Sie, 2005 21:14 olaboga ale zadyma, normalnie tak sie usmialem do snu, dziekuje wam bardzo, jestescie genialni .:Solid_Snake:. - Śro 24 Sie, 2005 21:21 Odpowiem cytatami
Ronin napisał/a:
JA TAM NIC NIE MÓWIĘ , ALE BURAKI JESTEŚCIE.
Uspokujcie sie już bo klapsa dam
VorteX^^ napisał/a:
bana wszystkim powyzej
PS ta dyskusja to na gg LAMKI ;/
patterson napisał/a:
oooo jakaś afera a mnie tu nie ma
już jestem
a na powagę to rozdać jednemu za lamki , a drugiemu za obelgi na forum po warningu, albo nawet 2 i koniec.
A tak po zatem to sprawa przezwisk na serwie już wypływała i widzę ,że nie uczą się niektórzy na błędach. Przypomnę precedens w sprawie Solida, kiedy ktoś nie życzy sobie być przezywanym (nawet dla żartu bez złych intencji) to ma do tego prawo, a jako ludzie cywilizowani, a nie murzyn w buszu powinniśmy przyjąć to do wiadomości i zaprzestać przezywania . Problem jest błahy, wystarczy się dogadać.
Nie podoba się / nie zna się ktoś na żartach = przestaje go tak nazywać i po problemie, a wy ciągniecie swoje.
po warningu, Ronin da po klapsie i spać
A jak macie koniecznie potrzebe przelewania brudow na forum, to macie od tego dział dla @, jesli jest wlasnie @vs@ tak jak teraz. A wiec, ja klozetuje topic, kazdemu daje pstryczka w nos w postaci 1 warninga i Ronin Wam da klapsa. Jak nie zyczycie sobie przezywania to najpierw to powiedzcie - "nie zycze sobie, skoncz, nie smieszy mnie to", a jak nie poskutkuje to dopiero walic na forum i do odpowiedniego działu.
A jesli to jest zart, co z poczatku tak odebralem, ale potem sam juz nie wiedzialem, to od tego jest dział off-topic.Anonymous - Czw 25 Sie, 2005 22:49
nowik napisał/a:
akira napisał/a:
A to takie buty... a ja sie dziwilem co to za krzyki slychac w sasiednim pokoju ^_^
jak bys pamietalchociaz plan naszego domu to bys wiedzial ze pomiedzy nami jest jeszcze jeden pokoj :F n/c