CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Co zyskaliście dzięki cs'owi??
AdAMoS - Sob 01 Paź, 2005 20:37 Hmm no ja poznalem spoko fajnych ludzi, ok napisze to i bede spoczens ( pozdro ekipa z ts ) Czesto jest beka na serwie jak patrze na te dzieci respa oraz boty. Ogolnie smiechowo jest, wbijamy sie paczka na ts, obgadujemy roznych ludzi ( pozdro Augi ) no i sie smiejemy saint - Nie 02 Paź, 2005 21:29 Temat postu: Re: Co zyskaliście dzięki cs'owi??
oLKa napisał/a:
Ostatnio stwierdziłam, że cs nie tylko dał mi świetną zabawe, ale i inne wartościowe rzeczy
ZAuważyłam, że stałam się dużo bardziej odważniejsza i otwarta a wydaje mi się, że to napewno zasługa cs'a.
Następne co zyskałam to napewno, poznanie kilku fajnych osób
Nastepnie gra na bydzi zapewnia mi świetny humor. Jak jest jakiś lolq na serverze to aż miło sie z niego pośmiać Albo jak są jakieś przypaly
I tak, jak na grę, to wydaje mi się, że to sporo
A co wy zyskaliście dzięki cs'owi??
ta ciekawe w jaki sposob dzieki cs stalas sie bardziej otwarta ;x bo moj nie najlepiej rozwiniety mozg tego nei ogarnia:>
poznanie kilku fajnych osob to napewno
moze na pozcatku takei rzeczy mnie smieszyly ale teraz to bardziej wkuzraja :> (oczywiscie nie zawsze)
no i czasami niezle brechty sa
Dobra a teraz moze poomyslmy co stracilismy dzieki cs :>
hmmm od chu... straconego czasu ? hmmm zawalenie (przynajmneij czesciowo szkoly) hmmm stracenie duzej czesci ktorys tam wakacji ? hmmmm nerwica hmmmmmmm dzisiaj mialem sie pouczyc no ale trudno jakos tak wyszlo ze wieczorem sobei w cs pogralem
pewnei znalazlo by sie tego wiecej a teraz ide spac :-) dobranoc wszystkimbukers - Pon 03 Paź, 2005 12:26
AdAMoS napisał/a:
Hmm no ja poznalem spoko fajnych ludzi, ok napisze to i bede spoczens ( pozdro ekipa z ts ) Czesto jest beka na serwie jak patrze na te dzieci respa oraz boty. Ogolnie smiechowo jest, wbijamy sie paczka na ts, obgadujemy roznych ludzi ( pozdro Augi ) no i sie smiejemy
a mnie jeszcze zapomniałeś pozdrowić
Już tyle nie gram zeby tam z wami siedziec na tym tyesiie i za stary juz jestem 20 lat
Ale cóż życie jest okrutne i zmienne na lepsze <3 czasem się ktoś nowy pojawia i zabiera ci twoje hobby miłosne komputerowe i zamienia na te realne.
P.S.
to jest oczywiscie powazny zart -- nie brac na powaznie sokół - Pon 03 Paź, 2005 13:52 Temat postu: Re: Co zyskaliście dzięki cs'owi??
saint napisał/a:
oLKa napisał/a:
Ostatnio stwierdziłam, że cs nie tylko dał mi świetną zabawe, ale i inne wartościowe rzeczy
ZAuważyłam, że stałam się dużo bardziej odważniejsza i otwarta a wydaje mi się, że to napewno zasługa cs'a.
Nastepnie gra na bydzi zapewnia mi świetny humor. Jak jest jakiś lolq na serverze to aż miło sie z niego pośmiać Albo jak są jakieś przypaly
ta ciekawe w jaki sposob dzieki cs stalas sie bardziej otwarta ;x bo moj nie najlepiej rozwiniety mozg tego nei ogarnia:>
pefnie staua siem bardziej otfarta na chuopcuf oLKa - Pon 03 Paź, 2005 19:10 Temat postu: Re: Co zyskaliście dzięki cs'owi??
Cytat:
pefnie staua siem bardziej otfarta na chuopcuf
to też ale nie tylko... Trudno to wytłumaczyc Ale jak poznałam kilku nowych ludzi, to od
razu jakoś tak wyszlo... i teraz łatwiej nawiązywac mi znajomosci saint - Pon 03 Paź, 2005 21:29 Temat postu: Re: Co zyskaliście dzięki cs'owi??
sokół napisał/a:
saint napisał/a:
oLKa napisał/a:
pefnie staua siem bardziej otfarta na chuopcuf
ty to shokul mash musk ! rze ja na ThO nie ffpadłem. ReSsPeKt
domaz - Wto 04 Paź, 2005 15:44 sokol sie tez stal bardziej otwarty na chUopcuFF pewnonappy - Wto 04 Paź, 2005 17:26
domaz napisał/a:
sokol sie tez stal bardziej otwarty na chUopcuFF pewno
poległem przy tym ;Dsokół - Wto 04 Paź, 2005 17:48
domaz napisał/a:
dla ciebie w szczególności prosiaczku oLKa - Wto 04 Paź, 2005 18:06
domaz napisał/a: