To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Co zyskaliście dzięki cs'owi??

AdAMoS - Sob 01 Paź, 2005 20:37

Hmm no ja poznalem spoko fajnych ludzi, ok napisze to i bede spoczens ( pozdro ekipa z ts ) :mrgreen: Czesto jest beka na serwie jak patrze na te dzieci respa oraz boty. Ogolnie smiechowo jest, wbijamy sie paczka na ts, obgadujemy roznych ludzi ( pozdro Augi ) no i sie smiejemy :D
saint - Nie 02 Paź, 2005 21:29
Temat postu: Re: Co zyskaliście dzięki cs'owi??
oLKa napisał/a:
Ostatnio stwierdziłam, że cs nie tylko dał mi świetną zabawe, ale i inne wartościowe rzeczy :D

ZAuważyłam, że stałam się dużo bardziej odważniejsza i otwarta ;] a wydaje mi się, że to napewno zasługa cs'a.

Następne co zyskałam to napewno, poznanie kilku fajnych osób :D

Nastepnie gra na bydzi zapewnia mi świetny humor. Jak jest jakiś lolq na serverze to aż miło sie z niego pośmiać :hahaha: Albo jak są jakieś przypaly :D

I tak, jak na grę, to wydaje mi się, że to sporo ;]

A co wy zyskaliście dzięki cs'owi??

ta ciekawe w jaki sposob dzieki cs stalas sie bardziej otwarta ;x bo moj nie najlepiej rozwiniety mozg tego nei ogarnia:>

poznanie kilku fajnych osob to napewno :D

moze na pozcatku takei rzeczy mnie smieszyly ale teraz to bardziej wkuzraja :> (oczywiscie nie zawsze)

no i czasami niezle brechty sa :D

Dobra a teraz moze poomyslmy co stracilismy dzieki cs :>
hmmm od chu... straconego czasu ? hmmm zawalenie (przynajmneij czesciowo szkoly) hmmm stracenie duzej czesci ktorys tam wakacji ? hmmmm nerwica :P hmmmmmmm dzisiaj mialem sie pouczyc no ale trudno jakos tak wyszlo ze wieczorem sobei w cs pogralem
pewnei znalazlo by sie tego wiecej a teraz ide spac :-) dobranoc wszystkim

bukers - Pon 03 Paź, 2005 12:26

AdAMoS napisał/a:
Hmm no ja poznalem spoko fajnych ludzi, ok napisze to i bede spoczens ( pozdro ekipa z ts ) :mrgreen: Czesto jest beka na serwie jak patrze na te dzieci respa oraz boty. Ogolnie smiechowo jest, wbijamy sie paczka na ts, obgadujemy roznych ludzi ( pozdro Augi ) no i sie smiejemy :D

a mnie jeszcze zapomniałeś pozdrowić :wstydniś:

Już tyle nie gram zeby tam z wami siedziec na tym tyesiie i za stary juz jestem 20 lat :rotfl:

Ale cóż życie jest okrutne i zmienne na lepsze <3 czasem się ktoś nowy pojawia i zabiera ci twoje hobby miłosne komputerowe i zamienia na te realne.

P.S.

to jest oczywiscie powazny zart -- nie brac na powaznie :lol:

sokół - Pon 03 Paź, 2005 13:52
saint napisał/a:
oLKa napisał/a:
Ostatnio stwierdziłam, że cs nie tylko dał mi świetną zabawe, ale i inne wartościowe rzeczy :D

ZAuważyłam, że stałam się dużo bardziej odważniejsza i otwarta ;] a wydaje mi się, że to napewno zasługa cs'a.

Nastepnie gra na bydzi zapewnia mi świetny humor. Jak jest jakiś lolq na serverze to aż miło sie z niego pośmiać :hahaha: Albo jak są jakieś przypaly :D

ta ciekawe w jaki sposob dzieki cs stalas sie bardziej otwarta ;x bo moj nie najlepiej rozwiniety mozg tego nei ogarnia:>

pefnie staua siem bardziej otfarta na chuopcuf :banan:

oLKa - Pon 03 Paź, 2005 19:10
Cytat:

to też :P ale nie tylko... Trudno to wytłumaczyc :/ Ale jak poznałam kilku nowych ludzi, to od

razu jakoś tak wyszlo... i teraz łatwiej nawiązywac mi znajomosci :D

saint - Pon 03 Paź, 2005 21:29
sokół napisał/a:
saint napisał/a:
oLKa napisał/a:

ty to shokul mash musk ! rze ja na ThO nie ffpadłem. ReSsPeKt
:banan:

domaz - Wto 04 Paź, 2005 15:44

sokol sie tez stal bardziej otwarty na chUopcuFF pewno
nappy - Wto 04 Paź, 2005 17:26

domaz napisał/a:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

poległem przy tym ;D

sokół - Wto 04 Paź, 2005 17:48

domaz napisał/a:

dla ciebie w szczególności prosiaczku :wstydniś:

oLKa - Wto 04 Paź, 2005 18:06

domaz napisał/a:

:hahaha: :hahaha: :hahaha: no napewno :)