CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Narodziny nowej bydzi.
tiop - Nie 22 Sty, 2006 22:21
nowik napisał/a:
a ten samochod i tak odpali wiec nei musicie trzymac kciukow :p a jak nei to pozsotaje nam pchac
Nowika pod zaprzęg i WIO nowik - Nie 22 Sty, 2006 22:25 o tej godzinie to ja bede dawno w szkole Dzejms - Pon 23 Sty, 2006 10:47 1. Modły pomogły.
2. -27 samochód ledwo, ale odpalił.
3. Serwer jest już w Telstenie (Admin jedynie musi go podłączyć - może to co co znajdzie w kartonie przyspieszy podłączenie)
4. Nowika ja zawoziłem do szkoły.
5. Nie dziękujcie. Jedynie przez najbliższy miesąc będziecie mi się podkładać w CS-ie. nappy - Pon 23 Sty, 2006 10:56 Dzięęęęęęęęęękuuujeeeeeeeeeeeeeemyyyyyyyyy
A co admin znajdzie w kartonie prócz bydzi? Dzejms - Pon 23 Sty, 2006 11:25
To lepiej, zeby wypil PO a nie PRZED bo bedzeimy do konca zycia grac assaulta na dual berety tylko psychic - Pon 23 Sty, 2006 14:27
DzejmsBlond napisał/a:
Serwer jest już w Telstenie (Admin jedynie musi go podłączyć - może to co co znajdzie w kartonie przyspieszy podłączenie)
trzeba bylo zostawic karteczke, spozyc po podlaczeniu , bo bedziemy sie znowu skladac na pc SiD - Pon 23 Sty, 2006 15:08 hahahaah Dzejms juz widze ta akcje, Akira siedzi na masce z pejczem, nowik zaprzęgniety w homonto, a ty za kierownica hahaahah
PS. a co wy ludzie nie wiecie jak sie w polsce interesy załatwia bez flaszki ani rusztiop - Pon 23 Sty, 2006 16:02
SiD napisał/a:
hahahaah Dzejms juz widze ta akcje, Akira siedzi na masce z pejczem, nowik zaprzęgniety w homonto, a ty za kierownica hahaahah
PS. a co wy ludzie nie wiecie jak sie w polsce interesy załatwia bez flaszki ani rusz
a jak, jeden Johnny Walker i cała grupa ma zaliczenie z fizy