CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Jakiej Muzy słuchacie
w0mbat - Czw 13 Kwi, 2006 19:57 kurcze lista jest długa ale wszystko kreci sie wkolo metaluAnonymous - Czw 11 Maj, 2006 00:52 only hhReKsIoPL - Pią 12 Maj, 2006 08:32 nue metal, metal, rock .... Zalezy wiele od humoru Anonymous - Śro 28 Cze, 2006 16:29 Rock, blues, troche jazz, fusion. Ulubieni wykonawcy to: Joe Satriani, Steve Vai, Hendrix, SRV, Scott Henderson i Mandarynasiatkarz - Śro 28 Cze, 2006 17:48 a joe satriani jest 1 lipca we wrocku oj fajnieAnonymous - Śro 28 Cze, 2006 18:29 No slyszalem ze Satch nas odwiedza bo kumpel mi mowil ale niestety mam zbyt daleko Musze pocieszac sie jego empetrojkami Za to bylem na poczatku roku na koncercie Vai'a w Zabrzu Trel - Nie 02 Lip, 2006 17:18 O lol jest taki temat?? rzadko jestem na forum...
Ukochane zespoliki: Cradle of Filth ; Metallica ; System of a down [zwlaszcza]
A z polkich to tylko oczywiscie Hunter [6 koncertow (niestety z ***cenzura*** bratem)] I Comaciasteczkowy - Nie 02 Lip, 2006 17:23
Trel napisał/a:
(niestety z ***cenzura*** bratem)]
No nie moge to on jest jeszcze bardziej ...... od Ciebie
Nie potrafie się powstrzymać . przepraszam qBert - Nie 02 Lip, 2006 17:26
ciasteczkowy napisał/a:
Trel napisał/a:
(niestety z ***cenzura*** bratem)]
No nie moge to on jest jeszcze bardziej ...... od Ciebie
Nie potrafie się powstrzymać . przepraszam
Cashreen - Nie 02 Lip, 2006 19:15
Trel napisał/a:
O lol jest taki temat?? rzadko jestem na forum...
Ukochane zespoliki: Cradle of Filth ; Metallica ; System of a down [zwlaszcza]
A z polkich to tylko oczywiscie Hunter [6 koncertow (niestety z ***cenzura*** bratem)] I Coma
No no Trel widze znasz sie na rzeczy Polecam bardzo zespół Dimmu Borgir , Thorium , Canibal Corpse , Decide , Morbid Angel , Amon Amarth za duzo by tu wymieciac tych zespołów :D:D