To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - do H@ i do @

SiD - Wto 14 Mar, 2006 22:47

kill napisał/a:
widze napinanie netowe trwa :hahaha: :hahaha: :hahaha:

cu@dwór

kk kill znowu uzywasz zwrotu jakiego nie rozumiesz... najpierw zapoznaj sie z sensem wypowiedzi, internetowy koleszko bo z tego co widze to narazie tez tylko potrafisz sie kryc za firewallem i szczekać do kabelka

kill - Wto 14 Mar, 2006 22:54

hohoho dobrze wybacz :hahaha: :hahaha: i przestan mnie obrazac, bo ja do ciebie sie tak nie zwracam, w zwiazku z tym prosze o ukaranie tego osobnika, gdzyz urazil mnie niesamowicie i nie wiem jak teraz wyjde z mych 4 scian... :x

poza tym masz chyba jakis kompleks, bo dlaczego sadzisz, ze do ciebie byl ten post?? i trzymaj slowa na smyczy a nie wyjezdzasz na wszystkich :mrgreen:

cu@dwór

siatkarz - Wto 14 Mar, 2006 22:56

wezcie dajcie sobie spokoj... !! takie wiadomosci piszcie na PW albo na gg.... po co syf robic na forum?
SiD - Wto 14 Mar, 2006 22:59

kill napisał/a:
hohoho dobrze wybacz :hahaha: :hahaha: i przestan mnie obrazac, bo ja do ciebie sie tak nie zwracam, w zwiazku z tym prosze o ukaranie tego osobnika, gdzyz urazil mnie niesamowicie i nie wiem jak teraz wyjde z mych 4 scian... :x

poza tym masz chyba jakis kompleks, bo dlaczego sadzisz, ze do ciebie byl ten post?? i trzymaj slowa na smyczy a nie wyjezdzasz na wszystkich :mrgreen:

cu@dwór

bede sie dociebie zwracał jak bede miał ochote bo dla mnie jestes nizej w szceblu ewolucji i moze kidyś zrozumiesz pewne sprawy i przestaniesz wtracac w temat jakies bez sensowne i nieistotne przecinki pokazujace tylko twoje nedzne oblicze benkarcie !! synu pastucha i pomywaczki !! i prosze cie nie xeruj tak textów innych kk ??

kill - Wto 14 Mar, 2006 23:06

:hahaha: :hahaha: dalej jedz mi po rodzicach :x dawaj dawaj.. tu macie caly intelekt sida
gdy trudno mu skleic sensowne polskie zdanie zaczyna pojazd po rodzinie... dla mnie jestes nikim wiec twoja opinia dla mnie nie istnieje, w necie to mozesz sie napinac TYPIE a ja sie bede z ciebie smial :rotfl:

SiD - Wto 14 Mar, 2006 23:13

sapiesz ciągle CU @ Dwór wiec gzdie i kiedy może zlot ?? co ??
siatkarz - Wto 14 Mar, 2006 23:17

SiD napisał/a:
sapiesz ciągle CU @ Dwór wiec gzdie i kiedy może zlot ?? co ??

piszcie zobie o waszych randkach na pw albo gg .... co nas to obchodzi ze sie spotkacie?

a ze zlotu nie robcie wsi totalnej... omg...

kill - Wto 14 Mar, 2006 23:19

czlowieku ja pisze, a nie sapie, chyba ze nie ogarniasz tekstu pisanego. a cu@dwór cie boli, no widzisz cos w tym musi byc... zlotu oczekujesz...hmm chyba nie byloby ci na reke jezeliby przyjechali wszyscy ludzie, ktorym nie pasujesz, oooo albo zrobimy twoje ulubione 5on5 ludzi z serva bydzi :x bo z tego co pamietam 1on1 nie uznajesz :rotfl: no nic musze wylaczyc firewalla i isc spac cu... ;)
SiD - Wto 14 Mar, 2006 23:21

ojjj... kill to podaj inne miejsce które ci odpowiada a jak chcesz 5on5 to prosze barzdo .... a i źle pamietasz bo nigdy nie powiedziałem ze nie uznaje 1on1
tiop - Wto 14 Mar, 2006 23:21

nowik napisał/a:
Co jak co ale jaki 2gi najstarszy stazem admin

Ekhm jestes pewien? ;)