CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - do H@ i do @
SiD - Wto 14 Mar, 2006 22:47
kill napisał/a:
widze napinanie netowe trwa
cu@dwór
kk kill znowu uzywasz zwrotu jakiego nie rozumiesz... najpierw zapoznaj sie z sensem wypowiedzi, internetowy koleszko bo z tego co widze to narazie tez tylko potrafisz sie kryc za firewallem i szczekać do kabelkakill - Wto 14 Mar, 2006 22:54 hohoho dobrze wybacz i przestan mnie obrazac, bo ja do ciebie sie tak nie zwracam, w zwiazku z tym prosze o ukaranie tego osobnika, gdzyz urazil mnie niesamowicie i nie wiem jak teraz wyjde z mych 4 scian...
poza tym masz chyba jakis kompleks, bo dlaczego sadzisz, ze do ciebie byl ten post?? i trzymaj slowa na smyczy a nie wyjezdzasz na wszystkich
cu@dwórsiatkarz - Wto 14 Mar, 2006 22:56 wezcie dajcie sobie spokoj... takie wiadomosci piszcie na PW albo na gg.... po co syf robic na forum?SiD - Wto 14 Mar, 2006 22:59
kill napisał/a:
hohoho dobrze wybacz i przestan mnie obrazac, bo ja do ciebie sie tak nie zwracam, w zwiazku z tym prosze o ukaranie tego osobnika, gdzyz urazil mnie niesamowicie i nie wiem jak teraz wyjde z mych 4 scian...
poza tym masz chyba jakis kompleks, bo dlaczego sadzisz, ze do ciebie byl ten post?? i trzymaj slowa na smyczy a nie wyjezdzasz na wszystkich
cu@dwór
bede sie dociebie zwracał jak bede miał ochote bo dla mnie jestes nizej w szceblu ewolucji i moze kidyś zrozumiesz pewne sprawy i przestaniesz wtracac w temat jakies bez sensowne i nieistotne przecinki pokazujace tylko twoje nedzne oblicze benkarcie synu pastucha i pomywaczki i prosze cie nie xeruj tak textów innych kk kill - Wto 14 Mar, 2006 23:06 dalej jedz mi po rodzicach dawaj dawaj.. tu macie caly intelekt sida
gdy trudno mu skleic sensowne polskie zdanie zaczyna pojazd po rodzinie... dla mnie jestes nikim wiec twoja opinia dla mnie nie istnieje, w necie to mozesz sie napinac TYPIE a ja sie bede z ciebie smial SiD - Wto 14 Mar, 2006 23:13 sapiesz ciągle CU @ Dwór wiec gzdie i kiedy może zlot co siatkarz - Wto 14 Mar, 2006 23:17
SiD napisał/a:
sapiesz ciągle CU @ Dwór wiec gzdie i kiedy może zlot co
piszcie zobie o waszych randkach na pw albo gg .... co nas to obchodzi ze sie spotkacie?
a ze zlotu nie robcie wsi totalnej... omg...kill - Wto 14 Mar, 2006 23:19 czlowieku ja pisze, a nie sapie, chyba ze nie ogarniasz tekstu pisanego. a cu@dwór cie boli, no widzisz cos w tym musi byc... zlotu oczekujesz...hmm chyba nie byloby ci na reke jezeliby przyjechali wszyscy ludzie, ktorym nie pasujesz, oooo albo zrobimy twoje ulubione 5on5 ludzi z serva bydzi bo z tego co pamietam 1on1 nie uznajesz no nic musze wylaczyc firewalla i isc spac cu... SiD - Wto 14 Mar, 2006 23:21 ojjj... kill to podaj inne miejsce które ci odpowiada a jak chcesz 5on5 to prosze barzdo .... a i źle pamietasz bo nigdy nie powiedziałem ze nie uznaje 1on1tiop - Wto 14 Mar, 2006 23:21