CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Total Spam - tworzymy opowiadanie... doł±cz wyraz... :D
oLKa - Wto 28 Mar, 2006 20:52 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dzi¶ stanowczo nieWEGier - Wto 28 Mar, 2006 21:05 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dzi¶ stanowczo nie wiemqBert - Wto 28 Mar, 2006 21:52 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dzi¶ stanowczo nie wiem zai.S.b - Wto 28 Mar, 2006 23:16 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dzi¶ stanowczo nie wiem za ilehomis - Wto 28 Mar, 2006 23:53 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dzi¶ stanowczo nie wiem za ile bior±i.S.b - ¦ro 29 Mar, 2006 01:23 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dzi¶ stanowczo nie wiem za ile bior± wiadroyello - ¦ro 29 Mar, 2006 01:25 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dzi¶ stanowczo nie wiem za ile bior± wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten pal±cy sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy.
[ lol mialo byc po wyrazie ... sorki all | teraz juz bedzie ok... ]i.S.b - ¦ro 29 Mar, 2006 01:28 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dzi¶ stanowczo nie wiem za ile bior± wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten pal±cy sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródekyello - ¦ro 29 Mar, 2006 01:28 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dzi¶ stanowczo nie wiem za ile bior± wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten pal±cy sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek teni.S.b - ¦ro 29 Mar, 2006 01:28 Dzisiaj wstałem trzezwy, o kurcze, niemożliwe jak wysoko mam rozwiniety iloraz głupoty, nagle zrozumiałem to, że zawsze będę maniakiem cs-a, ech.... znowu pizza była za droga, nagle zobaczyłem piwo, ojejku zaraz lykne psychotropka. Zimne uda moje, tak styropian leżał a ja stałem. Pomyslałem: " Cóż płakał, ale dzi¶ stanowczo nie wiem za ile bior± wiadro... kozy juz nie bylo w pokoju, tak na dworzu jest juz tak zielono, a ten pal±cy sie mis w kominku tak fajnie na mnie patrzy. Ogródek ten rower