CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - kankernoob>pan admin
Trel - Śro 29 Mar, 2006 12:47 DzejsBlond - fajny podpis... [sława i pieniądze... ale nie zapomne o Was gdy będe w TV itp...]bbl` - Śro 29 Mar, 2006 12:54 Trel wyjdz i nie wracaj Vegeta - Czw 30 Mar, 2006 15:07 jak widzicie cheatera to nagrywajcie bo my jestesmy od pilonowania ludzi pozadku.. ja probowalem goscia nagrac ale jak tylko na specta wlazilem bylo skill0 nio i co mam takiemu zrobic co np z awp wymiatal jak dziki po czym ja na specta a on skilla traci.. jesli ci przeszkadza to ze ktos cheatuje sam go nagraj bo ja wchodze po to by pograc a nie lapac cheaterow.. bo tobie sie wydaje.. a ty trel nie offtopicuje malolacie bo juz mi zaczynasz dzialac na uklad nerwowy niedosc ze wszystcy maja cie dosc na servie to jeszcze na forum zaczynasz... wez koles zajmij sie czyms pozytecznym .. albo jak grasz to wylacz wtyczke od mica ...qBert - Czw 30 Mar, 2006 15:32
Vegeta napisał/a:
a ty trel nie offtopicuje malolacie bo juz mi zaczynasz dzialac na uklad nerwowy niedosc ze wszystcy maja cie dosc na servie to jeszcze na forum zaczynasz... wez koles zajmij sie czyms pozytecznym .. albo jak grasz to wylacz wtyczke od mica ...
tak tak tak tak tak tak
Sory za OT wiem że się trochę narażam ale w przypadku Trela nie mogę się powstrzymać
A żeby tak do końca OT to nie było to powiem jeszcze że każdy ma opcję record demo i powtażam KAŻDY takowe nagrać może. Jak nie miałem admina to starałem się jakoś sprawy na serwie ogarniać, upominałem przed raszami, przeklinaniem. Też możecie go dać na forum...Trel - Czw 30 Mar, 2006 18:38 taaaa... Polowanie na Trela... HUNTREL!! [Hunter]
:ogorek:
P.S. Nie mogłem się opszeć przed daniem tu tych marchewek...
PZDRmARV - Śro 05 Kwi, 2006 12:55 Temat postu: Trzeba sie urodzić cheat-eremRider w CS-e masz taki wynalazek jak consola pod klawiszem ~ (tylda) [szkoda ze nie mozna podejrzec co za bot z twojego teamu rzucil ci FB na baniak grrr. ale to juz szczegól]. Otwierasz ja przewijasz i zerkasz kto sprzedał ci bułke pare do kilkunastu sekund temu. Następnie lecisz ze skarga do Adma ze tamten i tamten jest wrednym rusherem a moze kamperem bo sam juz nie wiem. Leci z serva a twoj kumpel moze juz wejsc
[ Dodano: Sro 05 Kwi, 2006 14:21 ]
Parę rad dla nerwowych (uczulonych na Trela) wystarczy wyłączyć incoming voice w opcajch cs-a obok głośności mic-a i trel jest niestraszny. Z tej między innymi przyczyny nie odzywać sie do mnie tylko pisac. PleBSE jestes zadziorny i sprawiasz klopoty kwestia charakteru, trzeba go potrenowac zamiast CS-a. Ogólnie nic do ciebie nie mam, dobrze znosze wulgarnych graczy i zadymiarzy. Sytuacja gdy zostajesz 1 vs X graczy konczy sie marnie (jak wczoraj w nocy na dust2 1vs 6 siatek zostal mi 1hp ) ale nie zawsze jest mozliwosc dojsc do paki na czas jak slyszysz kogos 2 m do ciebie i bedziesz sie z nim zaraz strzelac. Moze masz wtedy wyrzucic bron i biec na BS-a jak słoń ? chyba nie.
PS. Nie wiem co się dzieje ale nie ogarniam tej gry kompletnie, tylko na farcie potrafię w coś trafic.XeaN - Śro 05 Kwi, 2006 14:58 KankerNoob nie jest zbytnio uprzejmy dla nowych graczy jescze niezaklimatyzowanych na serwie siatkarz - Śro 05 Kwi, 2006 15:05 po co rozgrzebujecie? postow wam sie zachcialo nabic? macie od tego dzial off-topic!!
~closeDzejms - Śro 05 Kwi, 2006 18:39
XeaN napisał/a:
KankerNoob nie jest zbytnio uprzejmy dla nowych graczy jescze niezaklimatyzowanych na serwie
Podaj jakiś przykład a nie suche zdanie, bo Ty nawet nie wiesz kto ma admina na Bydzi a oskarżasz pierwszego lepszego za to, że kikowali Cię w dniu kiedy poprosiłeś a adma, a na serwerze notorycznie przekraczałeś strefy. XeaN - Śro 05 Kwi, 2006 19:28 Hymm z tym admem to sie wygłupiłem troche bo wyskoczyłem jak filip z konopii ale ok . No np gralem i sie zapytalem kto ma admina to odczywiscie napis na biało "JA" ja sie zapytałem kto nastepny napis " ***cenzura*** ci do tego" to jest zachowanie admina dziekuje za takiego admina .