CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Propozycja - co dodać do mapcyklu?
teczufka - Pon 11 Wrz, 2006 08:53 cs_delta_assault? hahaha, wyrownana mapa?:D
Jaja sobie robisz?
Gralem na niej setki razy, tylne drzwi od hostow tylko otwierane od wewnatrz, brama glowna mozliwa do zamkniecia. Dobra obstawa tylniego i ciagle zamykanie glownej bramy i CT dostaje kopniaki do 0.
cs_militia bylo polecialo tyle...nab88 - Sob 03 Lut, 2007 15:00 Temat postu: awp_mapa ja bym chciał awp_map chociaz to nie mozliwe ;dneverling~ - Sob 03 Lut, 2007 15:01 Temat postu: Re: awp_map
nab88 napisał/a:
a ja bym chciał awp_map chociaz to nie mozliwe ;d
Po 1. Nie rozgrzebuja starych tematow
Po 2. Takie rzeczy to tylko na FFA
mARV - Sob 31 Mar, 2007 10:27 Zadnej trzeba zacząć wywalać badziewia z mcyklu.opar - Wto 31 Lip, 2007 06:56 Choć temat już stary to chyba aktualny. Co powiecie na:
de_suntower
Jak dla mnie mapka spoko - mała (moment się ściąga),dwa bs, trudno się zgubić, łatwo się znaleźć ...
W porównaniu do większości niestandardowych map (rzadziej granych na serwie) to dobra alternatywa...
Druga propozycja:
de_piranesi
Przeciwieństwo w/w...
Duża mapka,łatwo się zgubić,trudno się znaleźć, ale wydaje mi się, że ciekawa,stara, dobra mapka....
Może warto tymczasowo zastąpić dwie, może jedną... z mniej grywanych mapek (w moim uznaniu jest kilka: de_forge,de_vertigo,de_survivor,bądź te stronnicze: cs_italy,cs_militia cs_esteate itp.)
na próbę...RGP - Pon 10 Wrz, 2007 17:46 fy_pool_day