CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba do H@ i do Adminów od HeSSa
lnk - Sob 06 Maj, 2006 19:05 Boze po co sapiecie do niego i myslicie nad wybaczeniem... uzywal wspomagaczy i ban musi byc a tym bardziej na board wrzut jego demka.Czy masz za niskie iq i nie pomyslales ze jak chcesz dla zabawy pograc z haxami to na niemieckie ffa gdzie nie ma BL tak jak w polsce i nie stracisz konta?
zalosne.:Solid_Snake:. - Sob 06 Maj, 2006 19:07 tylko ty lonek, zebys wchodzac z niemieckiego ffa na bydzie, nie zapomniał właczy¶ scian sidney - Sob 06 Maj, 2006 19:08 lonek nigdzie sie niepowinno haxowac. tym bardziej na zagranicznych serwach. co to za swiadectwo dla polakow. potem jest stereotyp ze polak to cfaniaczek i zlodziej.YekyL - Sob 06 Maj, 2006 19:11 HeSS pozycz mi haxy ja nigdy nie widzialem jak to wyglada nowik - Sob 06 Maj, 2006 19:13 ehh... Babcia jak bedziesz wrzuc go na BL-ke qBert - Sob 06 Maj, 2006 19:14
sidney napisał/a:
lonek nigdzie sie niepowinno haxowac. tym bardziej na zagranicznych serwach. co to za swiadectwo dla polakow. potem jest stereotyp ze polak to cfaniaczek i zlodziej.
TAAAA. Ja widzałem może z 1/10 dobrego niemca bez czitów... Jak oni mog± to my nie? Ja osobi¶cie w ogole nie rozumiem potrzeby poczitowania, ale moze niektorzy tak maja. Glupio zrobil jak nic...
A co do tego ze tesknimy etc. Polecial w... (wiecie co) jak gral na tych haxach. Zrobil nas w lolo i to mam mu za zle. Ale zal to mi jest tych wielu godzin przegadanych z nim, Riddickiem i Mediumem przez mic. Przynajmniej ¶miesznie zawsze było... I uwieżcie mi że będzie mi go napewno brakować... Zachował się jak głupek to poniesie kare i wcale nie namawiam do przebaczenia. Ale psów na nim wieszać nie będe!!!
YekyL napisał/a:
HeSS pozycz mi haxy ja nigdy nie widzialem jak to wyglada
kurde, ja tez nie lnk - Sob 06 Maj, 2006 19:23
sidney napisał/a:
lonek nigdzie sie niepowinno haxowac. tym bardziej na zagranicznych serwach. co to za swiadectwo dla polakow. potem jest stereotyp ze polak to cfaniaczek i zlodziej.
Podalem tylko przyklad , ale ja nie wiem kim trzeba byc zeby nie pomyslec ze w polsce jest BL i strata konta murowana i leciec na mh, jeszcze jakby sie kryl jakos ale nie latal jak ten bot...ritarded l. - Sob 06 Maj, 2006 19:39
lnk napisał/a:
sidney napisał/a:
Podalem tylko przyklad , ale ja nie wiem kim trzeba byc zeby nie pomyslec ze w polsce jest BL i strata konta murowana i leciec na mh, jeszcze jakby sie kryl jakos ale nie latal jak ten bot...
brakuje zeby spinhacka wlaczal... ale teraz malo kto gra bez wspomagaczy tylko ze robia to z mozgiem i od dawan w0mbat - Sob 06 Maj, 2006 19:59
qBert napisał/a:
A co do tego ze tesknimy etc. Polecial w... (wiecie co) jak gral na tych haxach. Zrobil nas w lolo i to mam mu za zle. Ale zal to mi jest tych wielu godzin przegadanych z nim, Riddickiem i Mediumem przez mic. Przynajmniej ¶miesznie zawsze było... I uwieżcie mi że będzie mi go napewno brakować... Zachował się jak głupek to poniesie kare i wcale nie namawiam do przebaczenia. Ale psów na nim wieszać nie będe!!!
YekyL napisał/a:
HeSS pozycz mi haxy ja nigdy nie widzialem jak to wyglada
kurde, ja tez nie
no i wlasnie o to mi chodzi z "ust" mi to wyjales qBertgryzli_007 - Sob 06 Maj, 2006 20:30 na black list z tym hessem a jak chce dalej grac niech kupi sobie nowe konto wyda 50 zeta to moze odechce mu sie haxowac :ogorek: