To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - skarga na admina ciasteczkowy potwor

sidney - Śro 10 Maj, 2006 10:25

nappy on przynajmniej ma sie czym chwalic. dostal sie na studia jakie chcial i sie cieszy. wkurzaloby mnie gdyby sie chwalil ze wypil 2 litry wodki w weekend albo ze zapalil trawke. co do drugiej strony gracza. ja jak przestalem byc adminem to jakos zadnej drugiej strony nie widzialem. wszystko bylo tak samo poza tym, ze jak nacisnalem "V" to nie otwieralo sie admin menu.
gryzli_007 - Czw 11 Maj, 2006 23:46

Może ostatnio mało gram ale zauważyłem jedno ! kłócicie się z byle powodu i to jest straszne zamiast życ w zgodzie czepiacie sie wszystkiego że ten ma to a tamten jeszcze cos innego zacznijcie życ w zgodzie i zajmijcie sie lepiej swoimi skillami a nie pisaniem dennych postów ;[
qBert - Pią 12 Maj, 2006 13:08

gryzli_007 napisał/a:
Może ostatnio mało gram ale zauważyłem jedno ! kłócicie się z byle powodu i to jest straszne zamiast życ w zgodzie czepiacie sie wszystkiego że ten ma to a tamten jeszcze cos innego zacznijcie życ w zgodzie i zajmijcie sie lepiej swoimi skillami a nie pisaniem dennych postów ;[

TAK!

.:Solid_Snake:. - Pią 26 Maj, 2006 23:43

zamykam. Imo wina, mniejsza lub wieksza była po obu stronach. Odrazu jednak ostrzegam, zeby nie uskutaczniec podjazdow na czyjas osobe, zajecie itp bo poleca czerwone paski pod avem.