CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Ponowna prosba !!!
qBert - Sob 27 Maj, 2006 11:10
neverling~ napisał/a:
qBert napisał/a:
A tak btw. to mysle ze mapa cs_assault tez jest smieszna i mozna by ja pograc... Na probe chociaz przez pare dni...
Wcale nie jest smieszna w CT
Jesli ta mapa znajdzie sie w MC to jako admin zobowiazuje sie wyrownywac sklady na tej mapie. Zreszta tak jak na Italy (na ktorym tak sie ostatnio podzielilismy ze Terro bralo permanentnie baty)...tiop - Sob 27 Maj, 2006 12:15 cs_assault_upc, poprawiona, bardziej wyrównana i t± mozna dac ciasteczkowy - Sob 27 Maj, 2006 12:26 A mnie obojętnie co bede grał jak± mape
Liczy się tylko dobra zabawa i odpoczynek po ciężkim dniu pracy Widelec - Sob 27 Maj, 2006 12:51 ja proponuje assault i militie a cpl wywalicbukers - Sob 27 Maj, 2006 13:45 no i zmniejszcie jeszcze czas rundy.SeeeD - Sob 27 Maj, 2006 14:03 jak juz mowa o nowych mapach to dajcie de_westwood,de_dust2_1337 i de_scud ........mapy swietne.....poco dawac stare klasyki....ok italy i militia musza byc....ale te 3 nowe mapki polecam jak ktos chce to pw i wysle na maila warte grzechu kiciper - Sob 27 Maj, 2006 14:03 ja mam propozycje wrocic do starego MC!!!w0mbat - Sob 27 Maj, 2006 20:19
bukers napisał/a:
no i zmniejszcie jeszcze czas rundy.
tytaj jest ankieta
zapraszam do głosowaniabbl` - Nie 28 Maj, 2006 08:21
SeeeD napisał/a:
jak juz mowa o nowych mapach to dajcie de_westwood,de_dust2_1337 i de_scud ........mapy swietne.....poco dawac stare klasyki....ok italy i militia musza byc....ale te 3 nowe mapki polecam jak ktos chce to pw i wysle na maila warte grzechu
Takie mapy to na ffa ROSOMAK - Nie 04 Cze, 2006 10:30 widze ze temat jak i reszta podobnych zostal zapomniany przez H@ a szkoda bo nudne juz jest - przynajmniej dla mnie graniena tych mapach - czas rozejrzec sie za innym serwem chyba